Sport

Tobias Rasmussen rykker tilbage til Nordsjælland fra Skjern Håndbold

Tobias Rasmussen har spillet fire år i Skjern Håndbold, men nu går turen tilbage til Nordsjælland for den unge fløjspiller. Pressefoto

Håndbold: Efter fire sæsoner i Skjern Håndbold flytter den 20-årige fløjspiller Tobias Rasmussen tilbage til Nordsjælland til næste sæson, hvor han får Simon Dahl som cheftræner i Nordsjælland Håndbold. Simon Dahl kalder Tobias Rasmussen for en spændende fløjtype, der har noget fysik og størrelse med sig.

Tobias Rasmussen er en af de fem unge spillere, Nordsjælland har tegnet kontrakt med til næste sæson, og han glæder sig til at vende hjem.

- Jeg glæder mig til at komme hjem. Jeg synes, det er et rigtigt spændende projekt i NH, og jeg glæder mig til at blive en del af en ung trup og til igen at få Simon Dahl som træner. siger Tobias Rasmussen.

Fodbold: Da Ringkøbing IF hentede Jesper Dalsgaard ind som forstærkning i et skadesplaget og karantæneramt forsvar på førsteholdet i 2. division, førte det til et pludseligt klubskifte.

Det var den unge forsvarsspiller Emil Albrechtsen fra Ringkøbing, der stoppede.

- Jeg kunne ikke længere se min egen rolle i projektet. Jeg havde trænet med hele vinteren, og jeg havde været på banen i flere af træningskampene. Jeg havde håbet på at få en rolle, hvor jeg langsomt skulle spilles ind på holdet med små indhop, hvilket ville passe fint sammen med klubbens satsning på unge lokale spillere, og så skulle jeg ellers spille på andetholdet i jyllandsserien 2. Men da de i stedet hentede Jesper Dalsgaard ind, så kunne jeg ikke se nogen plan for mig selv mere, fortæller Emil Albrechtsen.

Det hele fik ham til at overveje et midlertidigt stop med fodbolden. Men heldigvis havde Emil Albrechtsen ikke nået at spille kampe her i foråret, så det var muligt at skifte klub med kort varsel.

- Jeg fik en snak med Vildbjerg SF, og så kørte jeg til træning hos dem. Det er rare mennesker, der er i Vildbjerg, så der spiller jeg foråret ud. Det passer meget godt sammen med, at jeg læser i Holstebro, fortæller Emil Albrechtsen.

Og det går godt i Vildbjerg SF. Allerede i sæsonens anden kamp fik Emil Albrechtsen debut i jyllandsserien 1, og i weekenden startede han på banen, da Vildbjerg SF tabte 3-1 ude mod Herning Fremad.

0/0
Fodbold

Spjald scorede fem mål men fik kun uafgjort

Ringkøbing IF

I oprykningsspillet bliver RIFs fejl straffet hårdt

Håndbold

Oprykningskamp ødelagt af to slemme skader

Skjern Håndbold

En meget lettet Thomas Mogensen

Fodbold

Faster/Hanning udlignede kort før tid mod Lem

Fodbold

Ølstrup holdt målet rent for tredje gang

Fodbold

Tre mål af Dennis Rabjerg var for lidt for Videbæk IF

Fodbold

Kasper Chopart scorede hattrick for Skjern GF