Annonce
Skjern

To villaer udsat for indbrud

I løbet af weekenden har der været indbrud i villaer på Klostervej og på Klostermarken i Skjern. Arkivfoto

Skjern: I perioden fra fredag klokken 17.30 og to døgn frem har der været indbrud i et hus på Klostervej i Skjern.

Efter at have opbrudt et vindue gik tyven igang med at gennemrode stort set alt, men der er endnu ikke overblik over, hvad der eventuelt er stjålet, oplyser lokalpolitiet i Ringkøbing.

Også på Klostermarken i Skjern har der været indbrud. Det er sket fra fredag middag og frem til søndag klokken 18, hvor en terrassedør er brudt op med et koben. Ved dette indbrud er det endnu heller ikke opgjort, om der er stjålet noget.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Afgift på affald fra loppemarkeder: Det er en ommer

Læserbrev: I Ringkøbing-Skjern Kommune roser politikerne det mangfoldige frivillige arbejde, der udføres i vores kommune. Hvor længe kan vi holde motivationen blandt de frivillige til at fortsætte, hvis pengene for vores salg på loppemarked og genbrugsbutikker skal være med til at dække en del af kommunes udgifter ved affaldshåndtering. Vi er 55 frivillige organisationer, som er blevet pålagt ekstra udgifter og skal betale 2012 kroner om året. Mon ikke dette tiltag administrativt går op i hat og briller. Vi modtager rigtig mange ansøgninger. Alle vores penge går til velgørenhed på forskellig vis. En stor del af vores midler uddeler vi til det lokale børne- og ungdomsarbejde. Der er rigtig mange frivillige som gør et kæmpe arbejde for at minimere mængden af affald, sælge de genbrugte ting og dermed giver mulighed for, at andre kan bruge det fremfor at aflevere det på genbrugspladsen. Det kan man kun kalde bæredygtighed i Naturens Rige. Det er en win-win sag, færre varer til genbrugspladserne og respekt for de frivilliges arbejde. Vi fra Videbæk Y`Mens Club tilslutter os de argumenter, som er fremført af Blå Kors Genbrug, Plejehjemmets venner og Kirkens Korshær og håber, at beslutningen kan blive omstødt og ændret politisk.

Navne

Hotel Falken går et niveau op

Annonce