Annonce
Videbæk

To unge vestjyder blandt de største erhvervstalenter

<p>Nina Lykke Kjeldsen og Sasa Kovacevic. Scanpix/Privatfoto</p>

Nina Lykke Kjeldsen fra Ringkøbing og Sasa Kovacevic fra Grønbjerg er placeret på en fornem top 100.

Blandt de mest talentfulde unge erhvervsfolk i riget finder man to vestjyder. Det konkluderer Berlingske Business, der netop har udsendt top 100 over erhvervskometerne under 30 år.

Det drejer sig om Nina Lykke Kjeldsen fra Ringkøbing og Sasa Kovacevic fra Grønbjerg:

Endnu en Kjeldsen på toppen

»Hun er en rising star. Hun er værdiskabende i en grad, man sjældent ser med hendes anciennitet.«

Sådan siger underdirektør i Dansk Industri , Niels Grøn Seirup, om sin chefkonsulent Nina Lykke Kjeldsen til Berlingske Business, der netop har udråbt den 30-årige jurist som et af landets 100 største erhvervstalenter.

Nina Lykke Kjeldsen stammer fra Ringkøbing og er langt fra den første i familien, som gør sig bemærket i dansk erhvervsliv. Hendes far Jens Kjeldsen er indehaver af Kjeldsen Tømmerhandel, der blandt andet driver 10-4-kæden, som hendes bror Kasper Lykke Kjeldsen er direktør i, mens søsteren Mette Lykke for alvor ramte erhvervsforsiderne sidste år, da motions-app'en Endomono, som hun er medstifter af, blev solgt for en halv milliard til amerikanske Under Armour.

Nina Lykke Kjeldsen er ifølge Berlingske Business uddannet jurist fra Aarhus Universitet i 2011 og fik samme år job som advokatfuldmægtig hos Kromann Reumert.

I 2012 blev hun advokatfuldmægtig hos Dansk Industri, hvor hun hurtigt avancerede. Som chefkonsulent har hun ansvar for ansættelses- og arbejdsret og er blandt andet fast advokat og konsulent for Rockwool.

Annonce

Sasa fra Grønbjerg er et talent

Alma og Petar Kovacevic, der flyttede til Grønbjerg i 1996, efter at være flygtet fra den jugoslaviske borgerkrig, er et stolt forældrepar i dag. Deres 27-årige søn Sasa Kovacevic er kommet med i et fornemt selskab af 100 unge erhvervstalenter, som Berlingske Business netop har udpeget.

Sasa Kovacevic, der er udvalgt i kategorien salg og marketing, kaldes en energisk damptromle.

»Ideerne kommer hurtigt til Sasa Kovacevic. Han har altid gerne villet lære nyt og blive den bedste til det, han gør. Og det har indtil videre ført ham langt,« skriver Berlingske Business.

»Sasa kan køre enhver over som en damptromle med sit tempo,« siger salgschef Jakob Mohr Hansen fra selskabet s360.

Sasa Kovacevic var fire år, da familien flyttede til Grønbjerg.

Annonce

Rejsesøgemaskine

Her gik han i skole op til 7. klasse, dernæst på Spjald Skole og Holstebro Gymnasium, hvor han begyndte at udvikle en rejsesøgemaskine.

Siden har hans ideer ført til flere succesfulde virksomheder.

Han er uddannet cand.it. fra Aarhus Universitet og har netop taget en bachelor fra Harvard i Digital Marketing.

Sammen med seks andre har han stiftet selskabet Obsidian Digital. Han arbejder med søgemaskineoptimerering og digital markedsføring og har blandt andet hjulpet virksomhederne Stenaline og Profil Optik.

»For mig handler det meget om at finde ud af, hvordan man kan gøre klientens liv lettere,« siger Sasa Kovacevic til Berlingske Business.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Sport

Tage Elkjærs følelsesladede tur på knallert til Herning i 1960: Da otte danske landsholdsspillere mistede livet bare få timer før en landskamp i Herning

Sport

Genlæs livebloggen: Danmark taber 1-2 efter formidabel præstation  

Videbæk For abonnenter

Mangel på medarbejdere: Hvis Center Bakkehuset var et hotel ville belægningen være nede på 79 procent

Annonce