Annonce
Ringkøbing IF

To unge nigerianerne fra FC Midtjylland skal hjælpe Ringkøbing IF fri af nedrykning

Ringkøbing IF har lejet forsvarsspiller Sunday Odeh i FC Midtjylland frem til sommer. Pressefoto
Lige inden transfervinduet lukkede, lykkedes det Ringkøbing IF at forstærke truppen med to 20-årige fodboldspillere fra Nigeria. Midtbanespiller Victor Dawa og forsvarsspiller Sunday Odeh er lejet i FC Midtjylland.

Ringkøbing: Lige inden transfervinduet lukkede, lykkedes det Ringkøbing IF at leje to unge nigerianerne i FC Midtjylland. Der er tale om Victor Dawa og Sunday Odeh, der begge er på kontrakt i Ringkøbing IF frem til sommer. Begge spillere er 20 år, og de har siden januar 2018 været tilknyttet U19 holdet i det midtjyske, skriver Ringkøbing IF i en pressemeddelelse.

Victor Dawa er midtbanespiller, og har i efteråret spillet for 1. divisions nuværende nummer to FC Fredericia.

- Det er en ung spiller med et topniveau, der ligger over 2. division. FC Midtjylland har over de seneste år produceret spillere, hvor det tekniske og fysiske er på meget højt niveau, og Victor Dawa er ingen undtagelse, siger Nicolai Wael.

Sunday Odeh er forsvarsspiller. Han har modsat Dawa spillet for U19 holdet hos FC Midtjylland i efteråret.

- Sunday Odeh har lige som Dawa styr på de fysiske attributter, og han er særdeles dygtig til at læse spillet, siger Nicolai Wael i pressemeddelelsen.

Sportschef Jens S Nielsen er glad for, Ringkøbing IF har fået muligheden for at leje to så dygtige spillere.

- Lejemålet bekræfter endnu engang vores gode samarbejde med FCM. Jeg synes, de med denne aftale med al tydelighed viser, at vi også er en klub, de gerne vil hjælpe og gerne ser blive i 2. division. Samtidig kan vi forhåbentlig bidrage til Dawas og Odehs udvikling med masser af spilletid i altafgørende kampe. Vi står over for klubbens vigtigste halvsæson i mange år, hvor vi skal deltage i nedrykningsspillet, og her har vi brug for en rigtig stærk trup. Med tilgangen af Dawa og Odeh har vi i denne omgang forstærket os med fire spillere, der alle bør indgå i en startopstilling. Vi forventer samtidig ikke flere tilgange. Det har i øvrigt ikke har kunnet lade sig gøre at leje de to uden en meget velvillig Elitegruppe, så det er vi også meget taknemmelige for. Vi har fornemmet en fantastisk opbakning mange steder fra, og det smitter af med positiv energi i hele truppen, siger Jens Nielsen.

Annonce
Ringkøbing IF har lejet midtbanespiller Victor Dawa i FC Midtjylland frem til sommer. Pressefoto
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Afgift på affald fra loppemarkeder: Det er en ommer

Læserbrev: I Ringkøbing-Skjern Kommune roser politikerne det mangfoldige frivillige arbejde, der udføres i vores kommune. Hvor længe kan vi holde motivationen blandt de frivillige til at fortsætte, hvis pengene for vores salg på loppemarked og genbrugsbutikker skal være med til at dække en del af kommunes udgifter ved affaldshåndtering. Vi er 55 frivillige organisationer, som er blevet pålagt ekstra udgifter og skal betale 2012 kroner om året. Mon ikke dette tiltag administrativt går op i hat og briller. Vi modtager rigtig mange ansøgninger. Alle vores penge går til velgørenhed på forskellig vis. En stor del af vores midler uddeler vi til det lokale børne- og ungdomsarbejde. Der er rigtig mange frivillige som gør et kæmpe arbejde for at minimere mængden af affald, sælge de genbrugte ting og dermed giver mulighed for, at andre kan bruge det fremfor at aflevere det på genbrugspladsen. Det kan man kun kalde bæredygtighed i Naturens Rige. Det er en win-win sag, færre varer til genbrugspladserne og respekt for de frivilliges arbejde. Vi fra Videbæk Y`Mens Club tilslutter os de argumenter, som er fremført af Blå Kors Genbrug, Plejehjemmets venner og Kirkens Korshær og håber, at beslutningen kan blive omstødt og ændret politisk.

Navne

Hotel Falken går et niveau op

Annonce