Annonce
Skjern Håndbold

To træningskampe vundet: Skjern skulle ud af den daglige trummerum før Final 4

Claus Dalgaard-Hansen er glad for, at Ribe-Esbjerg EH og Fredericia HK ville stille op til et par træningskampe, så Skjern kunne få en god forberedelse til pokalkampen i Grindsted på fredag og til Final 4 ugen efter. Arkivfoto: Ole Nielsen.
Skjern Håndbold er lige nu med i to pokalturneringer. Som forberedelse til kampene mod Grindsted og Mors-Thy Håndbold er formen pudset fint af med sejr i to træningskampe.

Skjern: En pokalkamp i den nye pokalturnering på udebane mod Grindsted fra 1. division på fredag og så den store opgave med en semifinale mod Mors-Thy Håndbold ved Final 4 i Boxen i Herning lørdag den 19. juni.

Det er, hvad Skjern Håndbold har at se frem til som afslutning på en lang og anderledes sæson.

Som en del af forberedelserne har Skjern spillet to træningskampe. I fredags ude mod Ribe-Esbjerg EH og mandag ude mod Fredericia.

Annonce

- Der var flere årsager til, at vi spillede de to kampe. Den ene var, at vi gerne ville ud af den daglige trummerum med træning efter træning og ingen kampe. Den anden var, at vi selvfølgelig benyttede kampene til at arbejde med nogle elementer, som vi vil gøre brug af i de næste to kampe, fortæller Skjerns cheftræner Claus Dalgaard-Hansen.


Jeg er virkelig tilfreds med, at spillerne i begge kampe viste stor fokus på opgaven. Jeg kunne også mærke på spillerne, at de er meget opsatte på at slutte sæsonen - og for nogles vedkommende karrieren - af på bedste vis.

Claus Dalgaard-Hansen, cheftræner hos Skjern Håndbold


Kampen i Esbjerg blev vundet 35-33 efter 18-17 ved pausen. Bjarte Myrhol var forrygende med 11 mål godt suppleret af Eivind Tangen, der scorede otte.

I Fredericia vandt Skjern takket være en fornem slutspurt med gode mål af Elvar Jónsson og fine redninger af Robin Haug med 29-28.

- Jeg er virkelig tilfreds med, at spillerne i begge kampe viste stor fokus på opgaven. Jeg kunne også mærke på spillerne, at de er meget opsatte på at slutte sæsonen - og for nogles vedkommende karrieren - af på bedste vis, fortæller Claus Dalgaard-Hansen.

Han kalder kampen i Grindsted en form for en generalprøve forud for Final 4.

- Tag ikke fejl. Vi vil selvfølgelig også slå Grindsted. Men den store kamp er den til Final 4, hvor vi gerne skulle i finalen - og vinde den. Kampen mod Mors-Thy ligger hele tiden i baghovedet. Jeg føler, vi er klar. Vi har fået lagt ting til vort spil, så vi er mere komfortable med eksempelvis syv mod seks. Vi glæder os til fredag og til Final 4, siger Claus Dalgaard-Hansen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Ringkøbing-Skjern For abonnenter

Restauranter i Søndervig og Hvide Sande lider under taxa-mangel: - I yderste tilfælde har vi selv kørt gæster hjem

Annonce