Annonce
Fodbold

To røde kort hjalp Spjald IF til sejr

Kenneth Dams venstreben sikrede Spjald IF en vigtig sejr i serie 1. Arkivfoto: Søren Palmelund
Med hjemmeholdets eneste afslutning inden for målrammen i hele anden halvleg sikrede Kenneth Dam tre point til Spjald IF, der lidt heldigt vandt 2-1 over Sædding/Guldager.

Spjald: To store dumheder af Sædding/Guldager hjalp Spjald IF til tre vigtige point torsdag aften.

Men det var lige før, Spjald ikke fik udnyttet, at de efter 11 minutter kom en mand i overtal, og de lige før pausen kom to mand i overtal efter tåbelige røde kort.

Først havde Sædding/Guldagers målmand tid og plads til at heade bolden væk uden for feltet, men med en refleks brugte han i stedet armen til at stoppe bolden. Rødt kort og frispark til Spjald, som Jonas Sønderby i øvrigt sendte på overliggeren.

Næste røde kort var lige før pausen. En forsvarer mistede skidt bolden til Emil Riisberg, der så blev stoppet med en nødbremse.

Inden røde kort nummer to havde Sædding/Guldager faktisk været bedst - og farligst. Spjald havde ikke en eneste afslutning inden for rammen efter frisparket, mens det flere gange var ved at brænde på foran Spjalds mål. To-tre gange fik forsvaret afværget i sidste øjeblik, og andre gange var det den unge målmand William Slot, der fik reddet. William Slot fik en ganske udmærket debut for Spjald.

Kort før pausen fik Spjald så en vigtig scoring. Søren Vestergaard sendte Habib Hussein i dybden i højre side. Habib Hussein sendte bolden ind foran mål til Daniel Rosu, der fik et hovedstød halvklaret, hvor efter Emil Riisberg let kunne score på riposten fra et par meters afstand.

Efter pausen fik Spjald medvind, og de var et par mand i overtal. Ja på et tidspunkt endda tre mand i overtal. Men nej hvor blev det forvaltet skidt. Spjald spillede for langsomt, der var mange fejl, og helt forfærdeligt blev det så, da Sædding/Guldager fik fældet en mand til straffespark i kanten af feltet. 1-1.

Spjald lignede ikke et hold, der havde alle fordele. Hjemmeholdet skabte intet. Der var ingen farlige afslutninger, og Sædding/Guldager var ikke en gang presset i bund. Gæsterne gik faktisk lige så meget efter sejren, som Spjald gjorde.

Til sidst gik det alligevel Spjalds vej. Habib Hussein kom af sted i højre side, og hans bold skråt bagud til kanten af feltet havnede ved Kenneth Dam, der scorede til 2-1 med et velplaceret skud.

- Det var godt, vi fik tre point. Spillet var nemlig ikke ret godt. Vi fik slet ikke spillet hurtigt rundt, som vi aftalte i pausen. Det her skal vi være glade for, sagde Spjalds træner Peter Rewers efter kampen.

Serie 1 pulje 9

Spjald IF-Sædding/Guldager 2-1

Mål: 45. minut: 1-0 ved Emil Riisberg. 72. minut: 1-1 på straffespark. 91. minut: 2-1 ved Kenneth Dam. En advarsel til Spjalds Jeppe Møller efter 55 minutter. Direkte røde kort til Sædding/Guldager efter 11 0g 43 minutter og en advarsel efter 62 minutter. Spjald skiftede Benjamin Steffensen ind for Søren Vestergaard efter 75 minutter.

Annonce
Annonce
Ringkøbing-Skjern For abonnenter

Millionprojekt skal samle landsbyen: Efter flere års arbejde, utallige møder og store indsamlinger begynder nedrivningen

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Erhverv

Digital hjælp er blevet gratis

Ringkøbing-Skjern

800.000 kroner i spil: Musikskolechef er i tvivl om mulighed for tilbagebetaling

Annonce