Annonce
Skjern

To mænd tiltalt for drab ved Borris

Politiet lavede en grundig eftersøgning for spor, efter at den 47-årige blev fundet dræbt ved et skovområde i Borris i februar i år. Foto: Sebastian Engelberth Hansen.

De tiltalte, der stammer fra lokalområdet, anklages for at have dræbt en mand og efterladt liget i naturen ved Skjern Å.

En søndag eftermiddag i februar 2019 fandt forbipasserende liget af en mand i et skovområde ved Borris.

Ved en obduktion blev det fastlagt, at den døde var blevet slået ihjel, og to mænd blev anholdt og sigtet for drabet.

Anklagemyndigheden har nu - knap 11 måneder senere - rejst tiltale i sagen.

De to mænd, der hidtil har været sigtet, er blevet tiltalt for drabet.

Det skriver Midt- og Vestjyllands Politi i en pressemeddelelse.

Ifølge anklageskriftet blev drabet begået mellem den 22. og den 24. februar 2019 i et naturområde nær Skjern Å ved Borris.

Offeret, der var 47 år, døde som følge af vold. Obduktionen viste, at han havde fået skader i hovedet blandt andet ved slag med en stump genstand.

De anholdte og den dræbte var bekendte, har Midt- og Vestjyllands Politi tidligere oplyst. Allerede dagen efter at den 47-årige blev fundet død, anholdt politiet de to bekendte og sigtede dem for drab.

De tiltalte er henholdsvis 32 og 39 år og nægter sig begge skyldige.

Drabssagen skal behandles som en nævningesag ved Retten i Herning. Det er endnu ikke fastlagt, hvilke datoer det skal ske.

Retssager behandles som nævningesager, hvis anklagemyndigheden kræver mindst fire års fængsel til den tiltalte, eller hvis der er mulighed for, at den tiltalte idømmes forvaring eller en anden form for anbringelse.

Borris, hvor den dræbte blev fundet, ligger ved et større militærterræn og nær Skjern Å sydvest for Herning.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Skandale: Kan livet fortsætte uden Postnord?

Læserbrev: Hvordan har Postnord fundet af, at det kun er brevene, de taber på? De må have fundet løsningen på at skille koldt og varmt vand. Efter det er blandet... Meget fornuftigt har postbudene både breve og pakker med ud. Det er vel heller ingen ulempe for Postnord, at det er brevene, der er befordringspligt på. De har fået serveret en politisk malkeko. Det er ender vel med, at brevene må tage op til en måned om at komme frem... Allerede nu er det betydelig langsommere end med dagvognen på Christian Den Fjerdes tid. Hvem har fået problemerne? Politikerne. Hvem har skabt dem? Politikerne. Der er flere mistænkte. En af de hovedmistænkte er Kristian Jensen. Det passer med hans taktik fra skattevæsenet. De startede med at slagte aktiverne og fordele dem. Derefter trykkede de på digitaliseringsknappen. Så satte de sig ned. Undrede sig over, at svenskerne ikke løste problemet for dem... Man kan sige meget om svenskerne, men speciel dumme er de altså ikke... Det er en skandale med de milliarder, der allerede er pumpet i projektet. Senest har de sendt adskillige personer på permanent ferie, og har planer om at sende endnu flere samme vej. Bare rejsebureauerne har rejser nok til dem... Det er ren kukkeluk at bruge milliarder på det! Udbringning af pakker er der mange, der har kapacitet til. Skildpaddebrevene må kunne løses på anden vis. Quickbreve er næsten lige så dyre som pakker. Derfor kan man vel sende dem som en pakke? Anbefalede breve kan vel håndteres på samme måde? Udbringning af B- breve kunne for eksempel overdrages til kommunerne. Ved at tilføre flere ansatte kunne hjemmehjælperne sagtens løse opgaven. Der bliver hældt millioner/milliarder i Postnord, som kunne bruges til det. Samtidig kunne ældreplejen i eget hjem blive opgraderet. Hvis postbudet, ligesom i gamle dage, havde tjek på om alle var ok. på ruten. Sikken en tryghed, det kunne give. Skildpaddebrevene kunne måske alternativt distribueres sammen med reklamerne på ugebasis. Nu mener nogen i det politiske, at vi skal købe Postdanmark tilbage fra Postnord. Heldigt, at vi ikke har fået malet alle postkasserne endnu. Der bliver udgifter nok til biler, skilte, tøj og til svenskerne. Men big business for dem, der sælger maling og profiltøj. Kan livet fortsætte uden Postnorddanmark? Eller går det i stå?

Annonce