Annonce
112

To mænd taget for kørsel i påvirket tilstand

Spirituskontroller i Ringkøbing-Skjern Kommune onsdag aften gav pote. To blev standset med mistanke om bilkørsel i påvirket tilstand, mens seks blev sigtet for at køre uden sikkerhedssele. Arkivfoto: Tommy Kofoed
Politiet holdt onsdag aften spirituskontrol i Ringkøbing-Skjern Kommune. To blev standset med mistanke om at køre bil i påvirket tilstand, mens seks blev sigtet for at køre bil uden sikkerhedssele.
Annonce

RINGKØBING-SKJERN: Onsdag aften holdt politiet spritkontrol flere steder i Ringkøbing-Skjern Kommune.

Det viste sig at være en god ide. For det første blev seks personer, der blev stoppet i forbindelse med spritkontrollen, sigtet for at have ført bil uden sikkerhedssele på forskellige steder i kommunen.

Værre gik det dog for sig i Tarm. På Åboulevarden standsede politiet klokken 19.20 en 44-årig mand fra lokalområdet, som man mistænker for at have kørt med spirituskørsel. Politiet har taget en blodprøve på manden og afventer nu mandens promille.

40 minutter senere blev en 31-årig mand fra Skjern stoppet på Gammel Kirkevej i Tarm. Manden kørte bil uden kørekort og er desuden mistænkt for at køre med narko i blodet.

Begge mænd er sigtet for at have ført bil i påvirket tilstand, ligesom den 31-årig er sigtet for at føre bil uden førerret.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Indland

Kampen mod aids kan vindes

Skjern Håndbold

Skjern mistede sejren få sekunder før tid: Genlæs livebloggen her

Annonce