Annonce
Skjern

To mænd sigtet for narko-kørsel

På Birkevej i Skjern stoppede politiet tirsdag eftermiddag en 48-årig mand, der blev sigtet for at være påvirket af euforiserende stoffer. Arkivfoto: Michael Bager

Skjern/Tarm: Tirsdag eftermiddag ved 13.30-tiden blev en 48-årig mand fra lokalområdet vinket ind til siden, da han kørte i bil på Birkvej i Skjern.

Manden, der viste sig at være frakendt sit kørekort, blev sigtet for at være påvirket af euforiserende stoffer og taget med til blodprøvekontrol.

Opskriften var stort set den samme klokken ti minutter i to natten til onsdag, hvor en 39-årig mand fra Nr. Nebel blev standset dér, hvor Knudevej rammer Vardevej syd for Tarm.

Han blev ligeledes sigtet for at køre bil under påvirkning af stoffer, og tilmed var bilen ikke indregistreret, oplyser politiet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Urimeligt gebyr på affald fra genbrugsbutikker

Læserbrev: Så blev der endelig offentligt røre omkring gebyr til genbrugspladsen for frivillige organisationer. Da vi i Kirkens Korshær Genbrug blev præsenteret for gebyret, var vi af den opfattelse, at det måtte bero på en misforståelse. Så vi sendte en ansøgning om fritagelse med henvisning til vores organisations formål, nemlig at indsamle midler til gavn for udsatte mennesker i Danmark blandt andet ved drift af varmestuer og væresteder. Desværre blev vores ansøgning om fritagelse ikke bevilget. Vi er cirka 40 frivillige, som hver uge gør et stort arbejde i den gode sags tjeneste med sortering og salg af donerede effekter fra borgere, som kunne have afleveret direkte til genbrugspladsen, som de har betalt gebyr for. Vi er meget taknemlige for det, som vi modtager til videresalg. Men vi er også nødt til at bruge genbrugspladsen i forbindelse med sortering, og altså nu betale gebyr for at kunne aflevere. Hvilket vi synes er urimeligt i vores situation. Vi i Kirkens Korshær Genbrug tilslutter os fuldt ud argumenterne fremført i læserbreve fra Blå Kors Genbrug og Plejehjemmets Venner vedrørende emnet og ønsker også, at dette gebyr for genbrugsbutikker med videre genbehandles i udvalg og byråd.

Annonce