Annonce
Videbæk

To kunstnere giver nye vinkler på verden i Vestjyllands Kunstpavillon

Motiv fra udstillingens plakat. Illustration: Vestjyllands Kunstpavillon

Videbæk: Vestjyllands Kunstpavillon åbner 22. februar udstillingen "Trips Out of Town" af Lars Arnfred Fynboe og Mira Winding.

I "Trips Out of Town" lander publikum i en totalinstallation, der minder om en hotellounge eller et museum i en filmscene. Man kan koncentrere sig om enkelte værker - eller bare tage det hele ind som en samlet oplevelse.

Lars Arnfred Fynboe (f. 1985) maler billeder, hvor han zoomer helt ind, observerer og mærker efter, hvordan motivet egentlig føles. Fælles for værkerne er en sitren, der gør dem til levende, længselsfulde malerier.

Mira Winding (f. 1992) fortolker dagligdags ting. Et lagen danner et miniature-landskab, en sommerfugl er fanget i et værk på et bord, og en nøgle har vokset sig 20 gange større end vanligt. Ved at fordreje hverdagen drejer hun også vores forestillinger om os selv og om virkeligheden.

"Trips Out of Town" er den femte af otte udstillinger tilrettelagt af Anna Margrethe Pedersen under temaet VK Samtidskunst. Udstillingen kan ses frem til 29. marts.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Erhverv

Manden der skabte Legofiguren er død

Ringkøbing-Skjern

Ørskovs mor ansat i stilling, som datteren fik trumfet igennem i byrådet

Annonce