Ringkøbing IF

To hovedstødsmål sikrede Ringkøbing IF sejren over Odder

Dennis Juelsgaard liggende ude bag målet har netop scoret til 2-0 på hovedstød. Foto: Henrik Olesen
2-0 til Ringkøbing IF over Odder IGF. Sammen med strålende vejr var det stort set det positive i en halvsløj forestilling i RIFs sidste hjemmekamp i grundspillet i 2. division.

Ringkøbing: Hvis man havde sat næsen op efter at få en god gang angrebsfodbold at se fra Ringkøbing IF i hjemmekampen mod Odder IGF, nu da RIF var sikre på at komme med i oprykningsspillet, og de kunne spille frigjort, så blev man godt nok skuffet lørdag eftermiddag.

For RIF spillede ikke godt. De satte sig ikke på kampen med tungt pres mere end i 15-20 minutter af første halvleg. Hjemmeholdet skabte for lidt, selv om de var meget i boldbesiddelse, og kun to scoringer på hovedstød efter hjørnespark sørgede for de tre point til RIF.

Første halvleg var meget rodet den første halve times tid. Der var ikke sammenhæng i spillet fra nogen af holdene. RIF kunne ikke holde fast i bolden, så det var ikke meget, hjemmeholdet kom frem til. Et enkelt langskud over mål af Mikkel Jakobsen var alt. Odder viste mindre.

Langsomt begyndte det dog at ligne et pres mod Odders mål. Ikke sådan det så farligt ud. Men RIF havde da flere indlæg, og der var et par fine tværbolde, ingen fik afsluttet på. Alt i alt begyndte det dog at ligne det frie spil, træner Nicolai Wael havde snakket om.

Og offensivt kom der så også et højdepunkt. På et perfekt slået hjørnespark fra Jacob Sandal smuttede bolden lige akkurat over Dennis Juelsgaard. Det gjorde ikke så meget, for lige bagved kom Lennard Lauridsen frem med et hovedstød, hvor bolden gik ned i jorden og videre i mål til 1-0.

RIF holdt fast i spillet de næste minutter, og der var flere gode opløb.

Alligevel var det kun Odder, der blev farlige. Et direkte frispark fra den tidligere Ringkøbing-spiller Morten Thiim Jensen måtte målmand Mads Petersen ud i fuld længde for at redde.

1-0 ved pausen og solskin. Det var herligt.

Men måske var det for varmt for RIF. Starten af anden halvleg var i hvert fald noget sløv. Der var dog en mulighed, hvor der blev fløjtet offside, og senere skød Dennis Juelsgaard lige på målmanden fra kanten af feltet efter fint opspil af Mikkel Jakobsen på højre fløj.

Odder var lige så farlige. De havde et udmærket langskud tæt forbi stolpen, og senere var et hovedstød kun få centimeter forbi mål.

Så gik det hele godt nok i stå. Spillet var på lavt niveau, og det virkede ikke som om, der var den helt store vilje til at sætte en slutspurt ind. Det ændrede tre indskiftninger ikke det store på.

Ud af ingenting kom der alligevel endnu en scoring. Et hjørnespark fra Mikkel Jakobsen blev forlænget over til bagstolpen, hvor Dennis Juelsgaard fik scoret på hovedstød lidt i samarbejde med en Odder-forsvarer.

Mere skete der ikke. Odder kunne intet, mens RIF ikke så ud til at have energi til mere. Men 2-0 var jo også ganske fint.

0/0
Fodbold

Spjald scorede fem mål men fik kun uafgjort

Ringkøbing IF

I oprykningsspillet bliver RIFs fejl straffet hårdt

Håndbold

Oprykningskamp ødelagt af to slemme skader

Skjern Håndbold

En meget lettet Thomas Mogensen

Fodbold

Faster/Hanning udlignede kort før tid mod Lem

Fodbold

Ølstrup holdt målet rent for tredje gang

Fodbold

Tre mål af Dennis Rabjerg var for lidt for Videbæk IF

Fodbold

Kasper Chopart scorede hattrick for Skjern GF