Annonce
Skjern

To håndboldstjerner fra Skjern leverer mad lige til døren

Playmaker Jesper Konradsen og målmand Robin Haug hjalp torsdag med at bringe mad ud til Skjern-borgere, der gerne vil holde afstand i disse coronavirus-tider.

Skjern: - Jeg vil gerne være med til at gøre hverdagen lidt lettere for andre i denne tid. Og jeg har jo god tid, når nu kampe og træning er aflyst, siger den norske målmand i Skjern Håndbold, Robin Haug.

Han kørte derfor torsdag middag sammen med sin svenske holdkammerat, Jesper Konradsen, mad ud til tre adresser i Skjern, hvor beboerne havde taget imod Skjern Handelsforenings tilbud om at bringe madvarer ud.

- Jeg hørte om ideen på facebook og var straks med på at hjælpe med at bringe mad ud. Jeg går jo alligevel derhjemme og keder mig lidt, og så er det oplagt at kunne hjælpe, der hvor jeg kan, siger Jesper Konradsen.

En af dem, der var rigtig glad for vareudbringningen, var Norma Bonde Rasmussen på Holstebrovej.

- Jeg kom hjem, helt som planlagt, fra en ferie i Spanien i mandags. Da jeg har en mand med ALS, der skal passes ekstra godt på, har jeg valgt at gå i karantæne hjemme i 14 dage, selv om jeg ikke har nogen symptomer. Så da jeg læste om denne her vareudbringning på facebook, tog jeg imod tilbudet. Det er rigtig flot, at de gør det, siger Norma Bonde Rasmussen.

- Vi har nu haft vareudbringning i gang en uge i dag. Det begyndte at komme lige så stille mandag, og vi kan mærke, at behovet stiger nu. Vi regner ikke med 100 bestillinger dagligt, men vi tager det, der kommer. Det er ikke, fordi vi overtager al udbringning. Det er der jo mange butikker, der selv klarer rigtig flot. Men det er rigtig dejligt, når nogen vil hjælpe, og det var Jesper Konradsen, der selv fik ideen og henvendte sig til mig, siger bychef Mette Christensen.

Playmaker i Skjern Håndbold Jesper Konradsen (tv) og målmand Robin Haug hjalp torsdag med at bringe mad ud til Skjern-boere, der gerne vil holde afstand i disse coronavirus-tider. Her får de to spillere instrukser af bychef Mette Christensen. Foto: Kaj Poulsgaard
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce