Ringkøbing IF

To gange Mikkel forlænger aftalerne

Mikkel Koustrup har forlænget sin aftale med Ringkøbing IF frem til næste sommer. Arkivfoto: Henrik Olesen
Ringkøbing IF har forlænget aftalerne med Mikkel Koustrup og Mikkel Brogaard Petersen frem til næste sommer. Mikkel Brogaard Petersen får en rolle som fysioterapeut ved siden af fodbolden.

Ringkøbing: Ringkøbing IF har forlænget aftalerne med både Mikkel Brogaard Petersen og Mikkel Koustrup, så de løber frem til sommeren 2020.

Mikkel Brogaard Petersen har godt nok ikke fået debut på førsteholdet endnu. Han kom til RIF i vinters fra Holstebro, og har i foråret spillet på andetholdet i jyllandsserien, men det næste års tid kommer han til at få en ny kasket på, da han også bliver fysioterapeut ved to træninger i ugen samt alle hjemmebanekampe.

- Mikkel Brogaard Petersen arbejder hårdt og loyalt hen mod at få debut. Han er en af de mest pligtopfyldende spillere i truppen, hvor han trods manglende spilletid altid møder op med godt humør og god indstilling. Samtidig er Mikkel Brogaard Petersen også blevet uddannet som fysioterapeut og har været løst tilknyttet hen over foråret. Vi har så sammen med spillerne haft et ønske om en opgradering inden for behandlingsdelen, så Brogaard nu sammen med Ringkøbing Fysioterapi dækker samtlige træninger og hjemmekampe, så det er på alle måder en rigtig god aftale, fortæller RIFs sportschef Jens Nielsen.

Mikkel Brogaard Petersen blev færdiguddannet fysioterapeut i januar.

- Det er et fint match for mig og for Ringkøbing IF. Jeg har også været i praktik i FC Midtjylland og stået for fysioterapien i Holstebro og diverse andre steder, hvor jeg har spillet, så jeg har fin erfaring med den verden. Det skal selvfølgelig ikke gå ud over fodbolden, for den har altid førsteprioritet. Men jeg er glad for at blive her, for Ringkøbing IF er bare en rigtig fed klub med gode ambitioner. Jeg havde selvfølgelig håbet på flere minutter på førsteholdet, men det er op til mig at bevise til sæsonstart, at det er mig, der skal løbe rundt inde på banen, og det håber jeg selvfølgelig på sker, fortæller Mikkel Brogaard Petersen.

Højre back Mikkel Koustrup har for alvor slået sit navn fast i Ringkøbing IF i den netop overståede sæson, hvor det er blevet til 20 kampe med en enkelt scoring og et oplæg, og havde det ikke været for skader, så var det givetvis blevet endnu flere.

- Jeg er rigtig glad for at være her, og jeg har spillet meget i denne sæson. Jeg synes, det er et spændende projekt, der er gang i herude, og det er klart, at jo mere man spiller, jo mere har man lyst til at blive. Samtidig har jeg det godt med samtlige holdkammerater, der er en god træningskultur, og det hele spiller bare. Det er et fedt sted at være, og man altid bliver glad, når man går ind i omklædningsrummet, fortæller Mikkel Koustrup.

Hos Ringkøbing IF er man også glade for at holde på Mikkel Koustrup.

- Koustrup har inden for det sidste halve år spillet sig på holdet som fast starter, og man kan kun glæde sig over den udvikling. Han har efterhånden været i klubben i to år, og han har været tålmodig og hårdtarbejdende frem mod fast spilletid på 2. divisionsholdet. Det lønner sig nu, og det er jo bare skønt, når indsats og indstilling går i spænd med fast spilletid. Han er samtidig en god fyr i omklædningsrummet, der er faldet godt til i det vestjyske, så vi er rigtig glade for forlængelsen, fortæller Jens Nielsen.

Mikkel Brogaard Petersen skal ved siden af at spille fodbold også fungere som fysioterapeut i Ringkøbing IF frem til næste sommer. Arkivfoto
0/0
Annonce
Ringkøbing-Skjern For abonnenter

Testmøllesag i nye problemer: Skal finde 20 millioner til lovet lufthavnsudstyr

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
112

Ung sejler blev reddet i land - nu mangler båden

Sommerland

’Lille Louisiana’ ligger i Videbæk: Jeg blev helt imponeret, da jeg så bygningen

Hvide Sande

Hvide Sande-fisker fangede torsk med plastikemballage i maven

Leder For abonnenter

Dagbladet mener: Den indre varulv hyler, og det lyder ikke kønt

Da den sidste danske ulv i 1813 blev skudt ved Estvadgård lidt sydvest for Skive, var der næppe én, der fældede en tåre i den anledning. Da slet ikke de bønder på egnen, hvis får nu kunne være i fred. I et mangelsamfund som det danske for 200 år siden var der ganske enkelt ikke plads til ulven. I de mellemliggende par århundreder har næppe nogen skænket ulven en tanke - endsige savnet den. Den var ikke længere en del af den danske fauna. At den skulle vende tilbage, var der meget få, der havde fantasi til at forestille sig. Ikke desto mindre var det, hvad der skete omkring 2009, og lige siden har ulven forårsaget en slags kulturel borgerkrig i Danmark, der er helt ude af proportioner i forhold til dyrets indvirkning på den danske natur og dens formodede trussel eller mangel på samme mod mennesker. Skal man være lidt grov, kan man sige, at ulven har fået den indre varulv bragt frem i mange danskere. Det er ikke kønt. Som Anette Lund Andersens store reportage i Dagbladet i dag dokumenterer, er det rent ud forbløffende, i hvilket omfang og med hvilken lidenskab, mennesker engagerer sig i striden om ulven. Man tager sig til hovedet i vantro over en "ulvehader", der skyder en ulv med riffel ud af vinduet på sin bil. Og man flår sig i håret af frustration over en "ulveelsker", der truer folk på livet, og begår hærværk mod en lokal kirke for at understrege sit synspunkt. Mellem disse yderligheder er der alle mulige holdninger, der dog generelt tenderer mod det stadigt mere polariserede - hovedsageligt på grund af de forbistrede asociale medier, der nærmest pr. automatik synes at forstærke alle holdninger i ekstremistiske retninger. Det billede, Anette Lund Andersen tegner i sin reportage, er dybt forstemmende. Det fortæller om en debat og dens deltagende aktører, der synes at have mistet al proportionssans, evne og vilje til at lytte til andre menneskers synspunkter. Lederskribenten her føler sig fristet til at citere sin gamle, afdøde fars tilbagevendende kommentar, når medmennesker af den ene eller den anden grund bevægede sig ud ad en tangent: "Har de ikke andet at gå op i?!?" Det er måske dér, problemets rod ligger.

Ringkøbing-Skjern

Kram til alle i uniform fra mor og far, da 20-årig blev fundet i live i vandet på Ringkøbing Fjord

Vestjylland For abonnenter

Mellem hærværksmænd og Facebook-krigere: Alle siger, de vil redde ulven

Ringkøbing-Skjern

Efter timelang eftersøgning: Helikopter finder ung sejler i god behold i vandet

Vestjylland

DNA-test fastslår: Det var en ulv som dræbte stor kvie ved Råsted

Annonce