Annonce
Ringkøbing IF

To gange Mikkel forlænger aftalerne

Mikkel Koustrup har forlænget sin aftale med Ringkøbing IF frem til næste sommer. Arkivfoto: Henrik Olesen
Ringkøbing IF har forlænget aftalerne med Mikkel Koustrup og Mikkel Brogaard Petersen frem til næste sommer. Mikkel Brogaard Petersen får en rolle som fysioterapeut ved siden af fodbolden.

Ringkøbing: Ringkøbing IF har forlænget aftalerne med både Mikkel Brogaard Petersen og Mikkel Koustrup, så de løber frem til sommeren 2020.

Mikkel Brogaard Petersen har godt nok ikke fået debut på førsteholdet endnu. Han kom til RIF i vinters fra Holstebro, og har i foråret spillet på andetholdet i jyllandsserien, men det næste års tid kommer han til at få en ny kasket på, da han også bliver fysioterapeut ved to træninger i ugen samt alle hjemmebanekampe.

- Mikkel Brogaard Petersen arbejder hårdt og loyalt hen mod at få debut. Han er en af de mest pligtopfyldende spillere i truppen, hvor han trods manglende spilletid altid møder op med godt humør og god indstilling. Samtidig er Mikkel Brogaard Petersen også blevet uddannet som fysioterapeut og har været løst tilknyttet hen over foråret. Vi har så sammen med spillerne haft et ønske om en opgradering inden for behandlingsdelen, så Brogaard nu sammen med Ringkøbing Fysioterapi dækker samtlige træninger og hjemmekampe, så det er på alle måder en rigtig god aftale, fortæller RIFs sportschef Jens Nielsen.

Mikkel Brogaard Petersen blev færdiguddannet fysioterapeut i januar.

- Det er et fint match for mig og for Ringkøbing IF. Jeg har også været i praktik i FC Midtjylland og stået for fysioterapien i Holstebro og diverse andre steder, hvor jeg har spillet, så jeg har fin erfaring med den verden. Det skal selvfølgelig ikke gå ud over fodbolden, for den har altid førsteprioritet. Men jeg er glad for at blive her, for Ringkøbing IF er bare en rigtig fed klub med gode ambitioner. Jeg havde selvfølgelig håbet på flere minutter på førsteholdet, men det er op til mig at bevise til sæsonstart, at det er mig, der skal løbe rundt inde på banen, og det håber jeg selvfølgelig på sker, fortæller Mikkel Brogaard Petersen.

Højre back Mikkel Koustrup har for alvor slået sit navn fast i Ringkøbing IF i den netop overståede sæson, hvor det er blevet til 20 kampe med en enkelt scoring og et oplæg, og havde det ikke været for skader, så var det givetvis blevet endnu flere.

- Jeg er rigtig glad for at være her, og jeg har spillet meget i denne sæson. Jeg synes, det er et spændende projekt, der er gang i herude, og det er klart, at jo mere man spiller, jo mere har man lyst til at blive. Samtidig har jeg det godt med samtlige holdkammerater, der er en god træningskultur, og det hele spiller bare. Det er et fedt sted at være, og man altid bliver glad, når man går ind i omklædningsrummet, fortæller Mikkel Koustrup.

Hos Ringkøbing IF er man også glade for at holde på Mikkel Koustrup.

- Koustrup har inden for det sidste halve år spillet sig på holdet som fast starter, og man kan kun glæde sig over den udvikling. Han har efterhånden været i klubben i to år, og han har været tålmodig og hårdtarbejdende frem mod fast spilletid på 2. divisionsholdet. Det lønner sig nu, og det er jo bare skønt, når indsats og indstilling går i spænd med fast spilletid. Han er samtidig en god fyr i omklædningsrummet, der er faldet godt til i det vestjyske, så vi er rigtig glade for forlængelsen, fortæller Jens Nielsen.

Annonce
Mikkel Brogaard Petersen skal ved siden af at spille fodbold også fungere som fysioterapeut i Ringkøbing IF frem til næste sommer. Arkivfoto
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Dagbladet mener: Giv lufthavnen en blød landing

For en god måneds tid siden lykkedes det atter Stauning Lufthavn at holde propellen i luften - i hvert fald for en tid. Den lille lufthavn med den dårlige økonomi fik bevilget et krisetilskud på 2,5 millioner kroner fra byrådet. Vel at mærke oveni de knap to millioner kroner, som kommune i forvejen årligt poster i den. De seneste godt 25 år har kommunen hældt omkring 50 millioner kroner i Stauning Lufthavn, og efterhånden må man spørge sig selv, hvornår kassen skal klappe i. Er det virkelig en kommunal kerneopgave at drive en lufthavn, hvor underskuddet vokser i takt med, at antallet af fly falder? Nu foreslår pilot og tidligere direktør for flyselskabet Cimber, Jørgen Nielsen fra Sønderborg, at lufthavnen omdannes til en flyveplads og eventpark. Han foreslår, at arealerne kan bruges til weekend-arrangementer med bilræs, koncerter, småflysreparationer og flyturisme. Han foreslår også at etablere dronecenter og skoleflyvning, aktiviteter lufthavnen allerede er i fuld gang med. Vel at mærke alle initiativer, som ikke kommer til at koste skatteborgerne knap to millioner i årlig støtte - foruden diverse dyre redningskranse. Prisen er, at lufthavnen ikke vil have samme grad af bemanding som nu blandt andet i kontroltårnet, men igen må man spørge sig selv, hvorfor Ringkøbing-Skjern partout skal have en lufthavn med fuld bemanding? Specielt ikke når alternativet er en prisbilligere løsning, der samtidig kan være rammen om kulturelle arrangementer. Det med kultur er nemlig noget, vi kan her i kommunen. Hvad havne angår, er man nok bedre til fiskeri- og lystbådehavne her i området - end til lufthavne. Kommunen er desuden allerede medejer af Midtjyllands Lufthavn i Karup. Det vil måske være en bitter pille at sluge for nogle, at man ikke kan opretholde en lufthavn, trods de mange millioner man har smidt efter den. Men på et tidspunkt må man trække en streg og erkende, at man ikke skal i den retning og se sig om efter en ny vej. Det kunne passende være den vej som en tidligere flychef - på eget initiativ i øvrigt - foreslår.

Annonce