Annonce
Videbæk

To dages harmonikafestival i Videbæk i bededagsferien

Arrangørerne forventer, at omtrent 1.000 gæster besøger harmonikafestivalen 17. og 18. maj i Videbæk. Foto: PR
17. og 18. maj holder arrangeres der igen Videbæk Harmonika- og Musikfestival - i år med 38 orkestre.

Videbæk: Videbæk Harmonika- og Musikfestival holdes i bededagsferien 17. og 18. maj

Allerede onsdag 15. maj fra kl. 12 kommer de første campingvogne til sportspladsen bag Videbæk Idræts- og Fritidscenter.

Torsdag 16. maj kl. 14-16 er alle plejehjemsbeboere i Ringkøbing-Skjern Kommune inviteret til kaffe, brød og gratis underholdning af Videbæk Harmonikaklub. Torsdag aften kl. 19-22 er der gratis adgang for publikum, hvor alle de fremmødte musikere samles og spiller på kryds og tværs.

Fredag kl. 11 åbnes dørene for de første 100 gæster, der får en gratis sild og en snaps. Kl. 12-23 spilles der musik i de to haller. Lørdag kl. 12.30-23 fortsætter musikken.

Annonce
Der er ifølge arrangørerne garanti for masser af dansevenlig harmonikamusik ved festivalen. Foto: PR

Masser af harmonika

Der deltager i alt 38 orkestre og forventes omtrent 1.000 gæster.

For nogle år siden begyndte festivalen så småt at indføre anderledes musik til et bredere publikum. Der er således blevet spillet både irsk, country, pop- og dansemusik på harmonika.

I år deltager tre orkestre fra Tyskland: "Fortuna" fra Hamborg, der har besøgt festivalen i 20 år, "Frohsinn" ligeledes fra Hamborg samt "La Musica" fra Pinneberg.

"Harmonika Horrana" kommer helt fra Bornholm for tredje gang og de spiller rigtig frisk dansemusik.

"Snuptaw" er fem spillemænd fra Silkeborgegnen, som er med for første gang med folkemusik. "Låsby Harmonikaklub" er også nye på scenen ligesom "Lizet Band" fra Haslev på Sjælland.

Nyt i år er også "Oldboys Rocking og Sarah", som spiller rock, folk- og countrymusik fra 50'erne, 60'erne og 70'erne med inspiration fra Elvis, Kim Larsen, Johnny Cash, Creedence Clearwater Revival og Poul Krebs.

Byen arrangerer i forbindelse med festivalen et stort kræmmermarked med 300 meter borde i hele hovedgadens længde lørdag 18. maj kl. 8.30-12.30.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ringkøbing-Skjern For abonnenter

Millionprojekt skal samle landsbyen: Efter flere års arbejde, utallige møder og store indsamlinger begynder nedrivningen

Annonce