Fodbold

To brændte straffespark i målløst lokalopgør

Ølstrup G&Us målmand Jakob Kamp stod fremragende, og han reddede et straffespark fra Videbæk IFs Dennis Rabjerg, som også brændte to store chancer på den velspillende målmand. Foto: John Thomsen
Både Ølstrup G&Us Paw Bjørnkjær og Videbæk IFs Dennis Rabjerg brændte straffespark, da de to hold spillede 0-0 i serie 2 pulje 21.

Ølstrup: To brændte straffespark, flotte kampe af målmændene Jakob Kamp og Frederik Markussen, fire gule kort som udløste et enkelt rødt kort, herretacklinger, intensitet. Jo lokalopgøret fredag aften mellem Ølstrup G&U og Videbæk IF havde det hele - bortset altså fra mål.

Uafgjort var passende. Ølstrup havde mest spil, især fordi de var i overtal en halv times tid, men chancemæssigt var der ikke meget forskel på de to hold, så begge lejre virkede da også ok tilfredse efter kampen.

Der var ikke spillet lang tid, inden Ølstrups Per Bak slap fri i højre side, men Videbæks målmand Frederik Markussen reddede i fin stil. Kort efter var der en tilsvarende chance i den anden ende af banen bare i venstre angrebsside. Videbæks Dennis Rabjerg slap til skud lidt ude i siden, og så var det Ølstrups målmand Jakob Kamp, der reddede i fin stil.

Dennis Rabjerg fik lidt senere den største chance i åbent spil. På hurtigt udkast fra Frederik Markussen satte Dennis Rabjerg turbo på fra midten af egen banehalvdel. To Ølstrup-forsvarere blev oversprintet, så Dennis Rabjerg slap totalt alene igennem, men igen reddede Jakob Kamp.

Hjemmeholdets Paw Bjørnkjær sendte direkte frispark over mål, men det var ikke den eneste gang, manden med den gode sparketeknik var upræcis. For efter 38 minutter fik Ølstrup under store protester straffespark i kanten af feltet dømt mod Daniel Kynde. Det straffespark var der stor uenighed omkring, men dommeren stod fast. Fra pletten sendte Paw Bjørnkjær dog bolden på stolpen.

I samme ombæring kom Ølstrup to mand i overtal. Hjemmeholdet pressede på, og de nåede inden pausen at få et frit hovedstød til Kasper T. Jensen, men Frederik Markussen reddede igen.

Efter pausen pressede Ølstrup stadig på. Men nej hvor de fik meget lidt ud af det. Mange lange bolde frem gav intet, og omkring ti ture til baglinjen i højre side gav heller intet, fordi den afgørende aflevering hver gang var elendig. Så Ølstrup skabte ikke meget mere end et par skudmuligheder, som ikke var i nærheden af at give scoringer.

Videbæk var tættere på. På en løs chance ramte Danni Berthelsen ydersiden af stolpen, og så fik også Videbæk et straffespark, da Tobias Kynde blev fældet af Johnny Jespersen. Dennis Rabjerg skulle skyde, men målmand Jakob Kamp reddede fornemt.

Flere åbne chancer var der ikke.

- Første gang vi holdt nullet i denne sæson. Det her point kan vi sagtens bruge, sagde Videbæks træner Ruben Nielsen.

- En lidt nervøs kamp fra vores side. Vi fik for lidt ud af spilovertaget, men vi er stadig på førstepladsen, sagde Ølstrups træner Carsten Holm.

Serie 2 pulje 21

Ølstrup G&U-Videbæk IF 0-0

En advarsel til Ølstrups Johnny Jespersen efter 67 minutter. Rødt kort til Videbæks Daniel Kynde efter to advarsler i det 38. og det 52. minut, og en advarsel til Videbæks Dang Jensen efter 29 minutter. Ølstrup skiftede Per Bak ud med Thomas Sand Christensen efter 79 minutter. Videbæk satte Danni Berthelsen på banen for Nikolaj Haahr Olesen efter 50 minutter, efter 62 minutter kom Tobias Kynde på banen efter anden advarsel til Daniel Kynde, og efter 82 minutter afløste Morten Martinsen en skadet Tobias Kynde.

0/0
Forsiden netop nu
Ringkøbing-Skjern

Hilde-sagen diskuteret i udvalg: Loven er overholdt siger udvalgsformand

112

Veteranbil ødelagt af ild: Folkevognsrugbrød brød i brand

Fodbold For abonnenter

Måltørken skal stoppes: RIF er på jagt efter to målfarlige angribere

Ringkøbing-Skjern

Nu kommer der flere byggegrunde i Ringkøbing-Skjern Kommune

Tarm For abonnenter

Sebastian har fået bevis på, at han kender de uskrevne regler på en arbejdsplads

Læserbrev

Tre gode råd: Hold ferie når du har ferie

Læserbrev: Sommerferien nærmer sig. Uanset om du foretrækker aktiv ferie eller afslapning, uanset om du foretrækker Søborg eller Sardinien, så er det tid til at holde fri fra dit arbejde. Der er stadig opgaver, du skal have færdiggjort, den sidste ferieplanlægning skal på plads, og måske er tiden efter din ferie allerede godt belagt med møder og opgaver. Her får du 3 råd, der kan hjælpe dig til at holde ferie, når du har ferie: Forbered dit fravær - At gå på ferie med løse ender, ubesvarede mails eller opgaver, der måske ikke kan lande nogle steder, er ikke et godt udgangspunkt for en afslappende ferie. Sørg for at planlægge løsningen af opgaver, der skal afsluttes inden ferien, og få overdraget opgaver til kollegaer, der skal overtage ansvaret i din fravær. Lav gerne en liste over opgaver, du skal prioritere, når du vender tilbage, så de ikke rumsterer unødigt i din ferie. Begræns din tilgængelighed i ferien - Du er vant til at holde dig ajour med de arbejdsmæssige opgaver via email. Du er på sms og på de sociale medier, og hverdagen er præget af høj tilgængelighed og et stort informationsflow. Beslut, hvad der er væsentligt for dig i din ferie. Hold dig fra arbejdsmailen og tænk over, i hvor høj grad du egentlig har brug for det sædvanlige informationsflow din ferie. Vi mennesker er forskellige, og du skal finde ud af, hvad der virker for dig. For nogle fungerer det at tjekke arbejdsmailen i ferien, men vær opmærksom på, at du nemt vender tilbage i arbejdstænkning. Kom godt tilbage - Hvis det overhovedet er muligt, så sørg for at afsætte tid til at følge op, når du kommer tilbage. Det er forskelligt for os hver især, hvor store bunkerne er, når vi vender tilbage, men du kender sikkert fornemmelsen af at skulle i gear igen. Men ved du, at du har tid til lige at lande i jobbet og opgaverne på en god måde efter ferien, så giver det dig en bedre ferie og en bedre opstart. Hold helt ferie fra dit job, når du har ferie. ...Og ha’ så en rigtig god ferie

Hvide Sande

Vært på nyt boligprogram på TV 2: Jeg er tosset med Hvide Sande

Hvide Sande

Nu skal Hvide Sande-vraget på Fanø fjernes - ellers koster det

Hvide Sande

Strid om fødevarefestival i Hvide Sande: Arrangør sætter advokat på sagen