x
Annonce
112

To blev overfaldet i Ringkøbings natteliv: Formodet gerningsmand er snuppet af politiet

Arkivfoto: Eskil Lyngsøe, JFM
To fik slag natten til lørdag - en af dem mistede en tand ved overfaldet.

Ringkøbing: To unge mænd fik en alt andet end behagelig slutning på deres bytur i Ringkøbing natten til lørdag.

De endte nemlig med at få nogle på hovedet - den ene så hårdt, at han mistede en tand og flækkede læben.

Lokalpolitiet i Ringkøbing ved ikke nærmere, hvad der gik forud for voldsepisoden, men de to forurettede mænd på henholdvis 19 og 21 år sad på en restauration, da to personer kom over til dem.

Den ene, en 21-årig mand fra Ringkøbing, slog derefter først den ene forurettede på siden af hovedet og siden den anden så hårdt, at han slog en tand ud og flækkede læben på ofret.

Dagen efter kunne politiet ud fra et signalement troppe op på den 21-årige mistænktes adresse og anholde ham for vold. Han blev taget med på stationen til afhøring, og nu venter der ham et retligt efterspil.

Den anden mistænkte, som var i følgeskab med førnævnte formodede voldsmand, er også blevet afhørt af politiet, men var ikke umiddelbart meddelagtig i volden.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Alt udsolgt midt i corona-hjemsøgelsen

Dagens gode lokale erhvervsnyhed i går var, at Lalandia nu har solgt samtlige 440 feriehuse i den kommende feriepark i Søndervig. Nogle af os husker sikkert, hvordan de første ferieparkplaner i Søndervig blev stoppet af finanskrisen i 2008, og det tog årevis og et gigantisk benarbejde fra projektmager Keld Hansens side at få pustet nyt liv i projektet igen. Sådan ser det heldigvis ikke ud til at ende denne gang. Ingen af os ved, hvor landet lander økonomisk, når corona-krisen engang er slut; sjovt bliver det ikke, så meget er sikkert. Men folk har altså ikke mistet modet til at investere i feriehusprojektet i Søndervig, og det er positivt af flere grunde. For det første er det med til at sikre, at projektet bliver gennemført, og det er endnu vigtigere, end det var før coronakrisen; det vil tilføre turismen i vort område et kvalitetsløft, vi får brug for i efter-corona-verdenen. Lalandia vil være endnu en grund til at vælge at tage på ferie i vort område frem for andre steder. For det andet bidrager Lalandia-byggeriet og de investeringer i infrastrukturen i området, som det medfører, til at skabe aktivitet i lokalsamfundet, både i byggefasen og i den efterfølgende driftsfase. Det er vigtigt, for vi må regne med, at arbejdsløsheden stiger voldsomt, i alt fald i en periode, og derfor har vi brug for alle de arbejdspladser, vi kan skaffe. For det tredje - og det er ikke det mindst vigtige - vil synet af, at der sker noget, at der er gang i byggeaktiviteterne, være med til at løfte optimismen og troen på, at samfundet ikke er kastet ned i en afgrundsdyb depression. Noget af det mest nedslående ved finanskrisen i 2008 var netop, at alt i en periode gik i stå. Der er ingen grund til at besmykke virkeligheden. Lige nu står vi midt i den værste krise, økonomisk og sundhedsmæssigt, nogen af os kan huske. Hvordan verden ser ud på den anden side af tunnellen, ved vi selvsagt ikke. Derfor er det også så vigtigt at glæde sig over det, der trods alt peger hen imod fremtidig vækst og udvikling i vort område. Hvem ved - måske god plads og masser af frisk luft fremover vil være et af de bedste turistmæssige salgsargumenter. Det kan vi alt fald byde på her i Naturens Rige.

Ringkøbing

Mor til fire: - Det er op til mig at vælge, om jeg sender mine børn afsted

Annonce