Annonce
Navne

Tjener fra Kommandobroen vinder legat

Tjeneren Frederik K. Mikkelsen vandt Nymindegab Kro Rejselegat 2019 (10.000 kr.) til Fagenes Fest 2019. PR-foto
Annonce

Hvide Sande: Da der forleden blev holdt Fagenes Fest, arrangeret af Esbjerg Håndværker og Industriforening, De faglige organisationer, Rybners, AMU Vest og Business Esbjerg, blev det med hæder til en lokal tjener.

Frederik K. Mikkelsen, der netop er udlært tjener fra Rybners Restaurant- og Kokkeskole og med læreplads hos Kommandobroen by Grantland i Hvide Sande, løb nemlig med Nymindegab Kro Rejselegat 2019 på 10.000 kroner.

- Frederik er en talentfuld ung mand. Han er dedikeret, og han viser stor passion for mad, vin og kvalitet. Han er meget nysgerrig, og han vil konstant lære nyt og udvikle sig. Samtidig er han omhyggelig i sit arbejde, og han udviser stor faglig stolthed for tjenerfaget, står der i begrundelsen.

Fagenes Fest er en hyldestfest for alle nyuddannede fra erhvervsuddannelserne, hvor der uddeles priser i mange kategorier, lige fra Årets Håndværker over Årets Kammerat til Årets Fighter.

Fagenes Fest er en hyldestfest for alle nyuddannede fra erhvervsuddannelserne, hvor der bliver overrrakt en stribe priser og legater. PR-foto
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Vestjylland

Fastholder: - Jeg så ulven

Ringkøbing-Skjern For abonnenter

Kræmmer-Winnie er tilfreds med politi-undskyldning: Men hun forstår stadig ikke, at markedet skulle lukkes

Annonce