Annonce
Navne

Tjener fra Kommandobroen vinder legat

Tjeneren Frederik K. Mikkelsen vandt Nymindegab Kro Rejselegat 2019 (10.000 kr.) til Fagenes Fest 2019. PR-foto

Hvide Sande: Da der forleden blev holdt Fagenes Fest, arrangeret af Esbjerg Håndværker og Industriforening, De faglige organisationer, Rybners, AMU Vest og Business Esbjerg, blev det med hæder til en lokal tjener.

Frederik K. Mikkelsen, der netop er udlært tjener fra Rybners Restaurant- og Kokkeskole og med læreplads hos Kommandobroen by Grantland i Hvide Sande, løb nemlig med Nymindegab Kro Rejselegat 2019 på 10.000 kroner.

- Frederik er en talentfuld ung mand. Han er dedikeret, og han viser stor passion for mad, vin og kvalitet. Han er meget nysgerrig, og han vil konstant lære nyt og udvikle sig. Samtidig er han omhyggelig i sit arbejde, og han udviser stor faglig stolthed for tjenerfaget, står der i begrundelsen.

Fagenes Fest er en hyldestfest for alle nyuddannede fra erhvervsuddannelserne, hvor der uddeles priser i mange kategorier, lige fra Årets Håndværker over Årets Kammerat til Årets Fighter.

Annonce
Fagenes Fest er en hyldestfest for alle nyuddannede fra erhvervsuddannelserne, hvor der bliver overrrakt en stribe priser og legater. PR-foto
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Indland

Henriette Zobel er død 

Læserbrev

Åbent brev til byrådet: Tag hensyn til handicappede og bevar Jobcenter og Borgerservice i midtbyen

Læserbrev: Kære politikere, Når I tirsdag tager hul på den videre beslutningsproces vedrørende Innovest II, vil vi i Danske Handicaporganisationer gerne pege på, at en udflytning af Borgerservice og Jobcenter eller andre offentlige serviceorganer til Innovest er uhensigtsmæssig for mange persongrupper – ikke mindst personer med nedsat førlighed. Hvis der sker en flytning, langt væk fra rutebilsstationen og banegården, vil det således være ganske svært for mange at deltage i møder hos de to serviceorganer. I dag går der dog nogle busser til Skolebyen, men disse er naturligvis prioriteret efter skolens time-skema. Og skulle man, som person med funktionsnedsættelse, endelig komme helt ud i den ende af Skjern by, ligger Ringvejen som den næste store forhindring. At krydse ringvejen er særdeles farligt, hvis bevægeapparatet ikke er som en ung sportsudøvers. Langt de fleste personer med et handicap, vil meget gerne have et tilknytningsforhold til arbejdsmarkedet, men det bliver meget sværere, og for nogen umuligt, at deltage i møder på Innovest II, hvis man er tvunget til at benytte offentlige transportmidler og så dernæst skal bevæge sig den, iflg. Google Maps, lange tur på cirka 2 km til Innovest. Så kære politikere – tag hensyn til mobiliteten for personer med bevægelseshandicap og bevar servicefunktionerne i Skjern midtby.

Ringkøbing-Skjern For abonnenter

Sidste bold er endnu ikke slået: 20 års kamp om rigmandens ulovlige tennisbane på Klitten

Annonce