Annonce
Ringkøbing-Skjern

Tirsdagens coronatal: Vi ligger fortsat helt i bund

Arkivfoto: Jens Thaysen
Annonce

Ringkøbing-Skjern: 1076 danskere er smittet med corona det seneste døgn, to af dem er fra Ringkøbing-Skjern, viser den seneste opgørelse fra Statens Serum Institut.

Det lave antal smittede betyder, at den vestjyske coronasituation fortsat ligger i den allerlaveste ende blandt landets 98 kommuner.

Incidensen, antallet af smittede pr. 100.000 borgere, er for de seneste syv dage 65,5. Det indbringer Ringkøbing-Skjern en plads blandt de fem kommuner, som har det laveste smittetryk. Højdspringeren er endnu en gang Ishøj, hvor incidensen er 608,1

På landsplan er det såkaldte kontakttal faldet til 0,9. Men trods faldet er sundhedsminister Magnus Heunicke (S) ikke tilfreds. På twitter skriver han:

"SSI har beregnet kontakttallet. Dårligt nyt: Det falder slet ikke nok, når den engelske variant B117 spredes i DK. Kontakttallet er 0,9. Det er alt for højt og skal væsentligt længere ned, inden den eksponentielt smitsomme variant tager over i februar. Lad os gøre det!", lyder det.

Det vides ikke, hvor udbredt den engelske variant er i det vestjyske.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Sport For abonnenter

Tommy Jepsen har været fodboldtræner i 42 år: - Jeg har da forsøgt at holde pause, men det er aldrig rigtig blevet til noget

Ringkøbing

RSS-feeds:

Ringkøbing-Skjern

I næste uge får tusindvis af kommunens borgere nyt internet og tv-signal: Sådan skal du forholde dig

Danmark

Interview: 'Jorden kalder' tænkte Jens Rohde, mens han sad og følte sig helt på månen

Ringkøbing-Skjern

Efter coronafund på plejehjem: Kommune ved ikke hvornår plejehjemsbeboere vaccineres anden gang

Annonce