Annonce
Ringkøbing-Skjern

Tirsdagens coronatal: Endnu en dag med kun ét enkelt nyt smittetilfælde

Grafik: Cecilie Thusing Nielsen

Ringkøbing-Skjern:  Mens en ekspertgruppe lægger op til at sende afgangseleverne tilbage til skolebænken i det vestjyske, så fortsætter smittetrykket i Ringkøbing-Skjern med at være blandt landets laveste.

Ifølge tal fra Statens Serum Institut er der for anden dag i træk kun konstateret et enkelt nyt coronatilfælde i Ringkøbing-Skjern.

Det giver borgmester Hans Østergaard (V) endnu et godt argument for, at hans politiske kolleger på Christiansborg skal presse på for at sende alle skolebørn tilbage i skole i de dele af landet, hvor smitten er lav og testkapaciteten høj.

Østergaard har for længst opfordret sine partifæller til at arbejde for, at også 5.-8. klasse kan pakke skoletaskerne i den nærmeste fremtid.

- De unge mennesker trænger til at komme afsted. Og jeg kan ikke se, at vi ikke skulle kunne håndtere, at de også kommer i skole igen, lyder borgmesterens argument.

Ringkøbing-Skjern har landets 15. laveste smitte. De seneste syv dage har i alt ni personer med bopæl i kommunen fået corona. Smitte konstateret ved lyntest er ikke en del af statistikken, men myndighederne opfordre at personer med en positiv næsepodning efterfølgende får en halspodning, der som bekendt er en del af de officielle tal.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Ringkøbing-Skjern

Rohde om sin gamle kritik af Indre Mission som sort: - Det var ikke min stolteste time som folketingsmedlem

Danmark

Formand for landets intensivlæger: - Børn med corona kan blive efterårets store udfordring

Annonce