Annonce
Sport

Tina Piil Torabi ude hele sæsonen med en skade

Ringkøbing Håndbold spiller pokalkamp mod Randers HK. ° °

Ringkøbing Håndbold må formentlig undvære den stærke back Tina Piil Torabi i hele den kommende sæson.

Annonce

Ringkøbing Håndbold må formentlig undvære den stærke back Tina Piil Torabi i hele den kommende sæson.

Venstrehåndsskytten har i lang tid døjet med en skulderskade, der lignede den skade, som har holdt Audur Jónsdottir ude hele sidste sæson.

»Det viste sig desværre, at det blev nødvendigt med en operation. Skaden var værre, end vi i første omgang regnede med. Det er synd for Tina Piil Torabi, der lige som os andre havde glædet sig til sæsonen,« siger sportschef Jan-Ole Kristensen.

Annonce

Debutant får en hovedrolle

Også for den nye træner, Jens Steffensen, er savnet af Tina Piil Torabi en alvorlig streg i regningen. Specielt når en anden højre back, Martina Adamsson-Jensen, stoppede i klubben efter sidste sæson.

»Det er en lidt træls start. Vi har ikke helt besluttet, hvad vi gør omkring den position endnu. Men det står klart, at den nye back i truppen, Mette Chemnitz, går hen og får en stor rolle fra start som højre back,« siger Jens Steffensen.

Ringkøbing Håndbold tog for alvor fat på den nye sæson med træning i går mandag. Nu venter syv uger med mange gange træning og adskillige træningskampe før sæsonstart den første weekend i september.

Læs mere i Dagbladet onsdag.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Ringkøbing-Skjern For abonnenter

Dagbladet har fået aktindsigt: Læs 140 høringssvar om planlagt lukning af X-bus

Annonce