Annonce
Ringkøbing

Tim GIF vinder DM i foreningsudvikling

Visionerne er mange i Tim. Blandt andet at bygge en ny hal, som her err visualiseret.

Tim GIF er kåret som vinder af DM i foreningsudvikling blandt 24 foreninger fra hele landet. Tim GIF vinder, fordi de gør Tim Sogn til en landsby, der sprudler af liv.

Ledere og medlemmer i Tim GIF kan nu kalde sig danmarksmestre i foreningsudvikling. Titlen kom i hus ved DM-finalen på Gerlev Idrætshøjskole lørdag eftermiddag. Siden september sidste år har Tim GIF i samarbejde med Tim Borgerforening og Tim Badminton- og Tennisklub dystet med idrætsforeninger fra hele landet om at vinde DM i foreningsudvikling.
Annonce
Tim GIF får titlen for at nå deres ambitiøse mål om at udvikle nye aktiviteter, modernisere Tim Hallen, skabe synergi i deres kommunikation og ikke mindst at inddrage mange i opgaverne. De har givet deres DM-projekt overskriften Tim 0-100.
»Tim GIF har gang i den positive cirkel og formår at kommunikere en klar fortælling. Dermed signalerer de rummelighed for alle fra nul til 100 år, acceleration fra 0-100 kilometer i deres udvikling og også kvalitet og engagement på 100 procent,« siger Hanne Lene Haugaard, formand for DM i foreningsudvikling.
DM-juryen har også noteret sig, at Tim 0-100 ikke kun tænker på foreningslivet, men inddrager lokalsamfundet som helhed. I hallen har de organiseret bogbyttebørs og en række fællesspisninger, som gør hallen til sognets mødested. De har udarbejdet en kommunikationsguide, fælles logo og hjemmeside, og de opererer med et Pay and Play medlemskab, som giver adgang til ubenyttede haltimer.
»I Tim kan borgerne nu motionere, gå eller løbe - og også læse og spise sammen. De har øje for alle aldersgrupper, så et stisystem binder børne - og ældreinstitutioner sammen,« siger Hanne Lene Haugaard.
DGI står bag DM i Foreningsudvikling. Mesterskabet udfordrer DGI's foreninger til at skabe attraktive idrætsforeninger med blik for borgernes ønsker til idræt og motion. Med sin indsats har Tim 0-100 til fulde taget DGI's udfordring til sig og med DM-titlen følger en pris på 20.000 kroner.
chba
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ringkøbing-Skjern

Så røg champagneproppen: Nu må tyskerne snart holde ferie ved Vestkysten

Ringkøbing-Skjern

Steenberg glæder sig: Et skridt i den rigtige retning at åbne for tyske turister

Annonce