Navne

Tillykke og tak for indsatsen, Jørgen

Bankdirektør Per Munck bød velkommen til receptionen for Jørgen Dalgaard. I sin tale takkede han Jørgen Dalgaards kone Mette (tv.) for lån af gemalen gennem mange år. Foto Jørgen Kirk

Skjern Bank fejrede marketingschef Jørgen Dalgaards 40 års jubilæum med en reception fredag eftermiddag.

SKJERN: At Skjern Bank har en helt usædvanlig medarbejder, stod klart for alle, der deltog i Skjern Banks reception for marketingschef Jørgen Dalgaard fredag eftermiddag i anledning af hans 40 års jubilæum.

Den beskedne Jørgen Dalgaard mente nu ikke, at der var grund til at holde reception, men med gode overtalelsesevner var det lykkedes direktør Per Munck at få ham overbevist om, at det var en god ide. Og det viste det sig også at være. Rigtig mange var mødt frem for at lykønske Jørgen Dalgaard med jubilæet, og i sin tale til jubilaren oplistede Per Munck alle de gode egenskaber, som Skjern Bank er beriget med i form af Jørgen Dalgaards tilstedeværelse. Han kaldte jubilaren for indbegrebet af Skjern Banks DNA.

- Jeg får nogle gange dårlig samvittighed, når jeg får en mail fra dig, der er sendt klokken 7 om morgenen eller klokken 22 om aftenen. Om du har ferie eller weekend, så svarer du altid på dine mails, sagde Per Munck, der takkede Jørgen Dalgaards kone, Mette for lån af gemalen gennem mange år. Han glædede sig over, at Jørgen Dalgaard har sagt ja til at være en del af banken i mange år fremover.

På vegne af Skjern Håndbold, takkede Carsten Thygesen og René Rasmussen for Jørgen Dalgaards altid store opbakning. Da spillerne er i træningslejr lige nu, blev der vist en videohilsen fra flere af de, og gaven fra spillerne var et weekendophold og en tur med det private fly til en Champions League-kamp i efteråret.

Jørgen Dalgaard har gennem sit job været i kontakt med mange, og det afspejlede receptionen også. Foto: Jørgen Kirk
Der blev udvekslet mange krammere. Her er det kollegaen Tina Jensen, der lykønsker Jørgen Dalgaard med jubilæet. Foto: Jørgen Kirk
Foto: Jørgen Kirk
Foto: Jørgen Kirk
Foto: Jørgen Kirk
Foto: Jørgen Kirk
0/0
Mindeord For abonnenter

Dødsfald: Torben 'Dubbi' Pedersen 42 år

Navne For abonnenter

Hanne Schmidt udstiller fantasivækkende rum i Rådhushallen

Navne For abonnenter

Jens Olufsen er stolt efter 25 år i spidsen for museumsforeningen

Tophistorier

Navne

Bankdirektør med gode ben: Til hverdag holder han trit med banken - i weekenden med feltet

Navne For abonnenter

En smal sag for Flemming at servere gode vine til sit jubilæum

Navne

Lokale konfirmander 17-19. maj 2019

Navne

Ny revisor

Navne

Karl Kristian fejrer sit debutalbum med et godt glas rom i Hvide Sande