Annonce
Hvide Sande

Tillykke med de 70: Sebastian bliver hyldet med gratis koncert

Der bliver tale om et lidt forsinket tillykke, når Trio Guldagger+ fredag aften gæster Beach Bowl i Søndervig med en hyldestkoncert til ære for Sebastian, for det var i december sidste år, han rundede de 70. Arkivfoto: Linda Kastrup / Ritzau Scanpix
Beach Bowl i Søndervig danner fredag aften rammen om en to timer lang koncert, der hylder sangeren og sangskriveren Sebastian.
Annonce

Søndervig: Der bliver i den grad sagt kærligt og varmt tillykke, når Trio Guldagger+ fredag aften besøger Beach Bowl i Søndervig.

Hovedpersonen vil godt nok ikke være tilstede, men han skal hyldes - ham dér Knud Torben Grabow Kristensen, som i folkemunde kort og godt hedder Sebastian.

I december sidste år fyldte han 70, og det markerede Trio Guldagger+ henover efteråret 2019 med en række koncertfortællinger rundt om på Sjælland. Her blev det samtidig markeret, at Sebastian i nu 50 år har gjort sig gældende som sangskriver og komponist.


Gæsterne vil opleve en let, poetisk og inderlig stemning - helt i sangenes ånd.


Nu er turen så kommet til Vestjylland, hvor de fire medlemmer af den udvidede trio vil hylde og takke Sebastian for hans mange smukke melodier, de flotte arrangementer, de humoristiske tekster, den elegante samfundskritik og de store kærlighedssange.

Annonce

Poetisk og inderligt

Om den gratis oplevelse, der venter publikum fredag aften hos Beach Bowl, lyder det fra Trio Guldagger+, at 'gæsterne vil opleve en let, poetisk og inderlig stemning - helt i sangenes ånd':

- Koncertfortællingen vil blive kædet sammen af en række illustrative og relevante historier og anekdoter om Sebastian - tilsat egne fortællinger - uden, at det bliver en kronologisk musikbiografi. Dermed skabes et tæt og stemningsfyldt rum, hedder det videre i en pressemeddelelse.

Inklusiv en kort pause vil koncerten strække sig over cirka to timer.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Diakoni: Rækkefølgen er afgørende

Skjern Håndbold For abonnenter

19-årige Svend labber ligaspilletid i sig: Skiftet til Skjern har været helt perfekt

Ringkøbing-Skjern

Solpark-ønsker vil kræve 2034 hektar for at kunne gå i opfyldelse: Nye projekter er strømmet ind i august

Annonce