Annonce
Ringkøbing

Tilbud til desperate hjemme-arbejdende: Lej en kontorplads på dagsbasis i Smedenes Hus

Smedenes Hus - det kan nu blive et fristed, hvis hjemmearbejdet bliver for meget. Google Street.
Smedenes Hus i Lem vil imødekomme folks behov for at få lidt ro på hjemmefronten i en corona-tid, hvor massevis af mennesker må dele arbejdsplads med ægtefælle og skolesøgende børn.
Annonce

LEM: Er du ved at være desperat over at skulle arbejde hjemmefra, samtidig med du må dele matrikel med en hjemmearbejdende ægtefælle og hjemmegående, skolesøgende børn?

Er du træt af hele tiden at skulle tage hensyn til familiens daglige rytme og corona-trætte børn og unge mennesker, samtidig med du også skal præstere på arbejdspladsen?

I så fald har Smedenes Hus i Lem et godt tilbud til dig: Lej en kontorplads for 100 kroner i døgnet og flyt sammen med din bærbare lidt hjemmefra i en periode.

- Har man brug for andre omgivelser i kortere eller længere tid for at få arbejdsro, eller er man i gang med større opgaver i forbindelse med uddannelse, så kan vi tilbyde flere muligheder, siger Aksel Agerbo, der står for corona-kontorudlejningen.

- Det kunne også være, hvis man for eksempel har brug for plads til for eksempel et online-møde, tilføjer han.


Har man brug for andre omgivelser i kortere eller længere tid for at få arbejdsro, eller er man i gang med større opgaver i forbindelse med uddannelse, så kan vi tilbyde flere muligheder.

Aksel Agerbo, pedel, Smedenes Hus.


Efter Erhvervscentret rykkede ud, har store dele af Smedenes Hus stået tomt, og det ærgrer Aksel Agerbo og andre kræfter i Lem.

Annonce

Flere muligheder

- Vi har masser af plads i Smedenes Hus og masser af gode faciliteter, siger han.

- Vi kan både tilbyde et lukket kontor, et dobbeltrum med plads til to og et fællesrum med godt fibernet. Lokalerne er nyrenoverede, og man får også adgang til køkkenfaciliteter, så man kan lave kaffe og så videre, siger Aksel Agerbo.

- Tilbuddet gælder selvfølgelig ikke bare folk i Lem. Vi taler gerne med alle interesserede, og man kan også få en rundvisning og kigge på faciliteterne, uden at der er "købetvang".

Smedens Hus har de sidste år - blandt andet med EU-støtte - arbejdet på at tilvejebringe moderne kontorfaciliteter med henblik på etablering af lokale virksomheder i et kontorfællesskab.

Det har knebet med at få lokalerne fyldt, men nu er der altså åbnet for korttidsudlejning, og Aksel Agerbo håber, at corona-hjemmearbejdende, der har fået nok af de vante rammer, vil benytte sig af muligheden.

- Og vi udskriver gerne en faktura; måske kan man få arbejdsgiveren til at betale, siger Aksel Agerbo.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Ringkøbing-Skjern

Lucas fra Hvide Sande er frustreret: Hans efterskole ligger 10 kilometer på den forkerte side og må ikke åbne på mandag

Annonce