Annonce
Hvide Sande

Tilbage på skolen efter 40 år: "Duften vækker minderne og vupti, så er vi tilbage til skoletiden"

40 års jubilæum for 9. afgangsklasserne fra Hvide Sande Skole i 1980. Følgende deltog: Aase Baltzer, Alice Jessen, Anne-Marie Bøndergaard, Bent Kristensen, Berit Jensen, Dorrit Holm, Elly Nielsen, Evy Bæk Nielsen, Flemming Frik Andersen, Gitte Risbjerg Grell, Gurli Lodberg Porsmose, Ilse Sand Jørgensen, Jesper Pedersen, Jørgen Kjær, Karen Marie Vastrup, Kirsten Schak, Lene Yde Poulsen, Lisbeth Kruse, Lotte Mark Hansen, Maibritt Vandborg, Margit Sandvang Larsen, Maria Baar Nedergaard, Mary Ann Kristensen, Merrild Borggaard Jørgensen, Mona Påbøl Christensen, Peter Gorm Larsen, Randi Thomsen, Susanne Jensen og Winni Kjær Poulsen. Privatfoto

Hvide Sande: "Det ringer igen ind for 9. afgangsklasserne fra 1980 på Hvide Sande Skole for en dags tid. Egentlig skulle "timen" være holdt i juni 2020, hvor det er 40 år siden, vi gik ud af skolen. Hele corona-situationen ville det anderledes, så det blev udsat til lørdag den 28. august 2021. Så kan vi jo også fejre, at det er 50 år siden, vi startede i 1. klasse".

Sådan skriver Maria Baar Nedergaard i en mail til Dagbladet, hvor hun fortæller om en god dag med fokus på "Gamle Dage":

"Vi træder ind af hovedindgangen og ind i spisesalen, det fine gamle kunstværk på endevæggen, og duften vækker minderne og vupti, så er vi tilbage til skoletiden".

Annonce

"Der havde vi klasseværelse i 1. klasse, lige ved nedgangen til formningslokalet, som dengang lå i kælderen. Vi stod på række - to og to udenfor døren og sang morgensang hver dag. Klaveret blev trukket ud af spisesalen og inspektøren sang for. De større klasser stod på rækker udenfor og gik ind i aulaen til morgensangen".

"Der er ikke meget ændret i sløjd-, hjemkundskab-, fysiklokalerne og gymnastiksalen. At gå rundt på skolen bragte minderne og en masse latter frem. Vi havde ikke travlt med at komme videre. Eftermiddagen gik med endnu mere snak og gamle minder".

"Stor tak til Hvide Sande Skole fordi vi fik lov til at se os omkring og tak til Pernille, der brugte tid på at lukke os ind".

 
Annonce
Hvide Sande For abonnenter

70-årige Ove har fisket fra Tyskerhavnen i over 50 år: Jeg ville være glad, hvis laksefabrikken blev væk

Danmark

Søndagens coronatal: 42.018 coronasmittede - det næsthøjeste under epidemien

Annonce
Annonce
Annonce
Hvide Sande

Freja kunne ikke få en dagplejeplads til datteren Saga: Nu kæmper Hvide Sande for en vuggestue

Navne For abonnenter

Christina fra Skjern fandt en konkylie på stranden: Det fund har sendt hende i det internationale modemagasin Vogue

Sport

Trods kritik af Qatar fra hele verden tager Arne og Videbæk-Dannebrog til VM: - Qatar gør alt forkert, men det er ikke min kamp

Ringkøbing-Skjern

TP Kjoler fik navn på tyv på ét døgn

Morten Messerschmidt er ny formand for Dansk Folkeparti

Ringkøbing-Skjern For abonnenter

Danmarkspremiere: Arkitekt Flemming Bay-Jørgensen designer stole af vand-rør og andre glimt fra Gamle Dage

Chefen kalder sine medarbejdere for nørder i alt fra sten og stål til træ og polster - møbelfabrikken Mølballe har vokseværk

Ringkøbing-Skjern

Kjoleforretning offentliggør video af fræk tyv: - Jeg ved godt, det er ulovligt

Hver anden dansker gør intet for at spare på strømmen

Sport For abonnenter

Nogen jagter det perfekte slag hele livet: Jytte fra Hover lavede 'hole in one' to gange på fire måneder

Ringkøbing-Skjern For abonnenter

Her er ugens bolighandler i Ringkøbing-Skjern

Debat

Troen og tvivlen: Inger skal opstå fra de døde, siger Johannes. Hvis blot der er én af de tilstedeværende, der har troen!

Annonce