Ringkøbing

Til kaffemøde med 57.000 borgere

Politikerne i byrådet besøger 17. januar Videbæk, Ringkøbing og Skjern for at få de sidste input fra borgerne til fremtidens politikker. Foto: PR

Ringkøbing-Skjern Kommune skal have nye politikker, og byrådet tager på politikkaravane til Videbæk, Skjern og Ringkøbing 17. januar.

Ringkøbing-Skjern: I efteråret holdt kommunen en række kickoff møder, borgermøder og workshops, for at involvere borgerne i formuleringen af kommunens politikker, der skal revideres efter kommunalvalget.

Udvalgene har nu arbejdet med de overordnede linjer indenfor alt fra børnepasning og skole til erhverv, turisme, energi, ældrepleje - og de mange andre politikker, der kommer til at danne retningen for de kommende års arbejde.

Inden det sidste punktum i politikkerne bliver sat, vil byrådspolitikerne gerne give borgerne en sidste chance for at komme med ideer og ændringsforslag til politikkerne.

Du er inviteret

Kommunen har derfor inviteret samtlige knap 57.000 borgere til kaffemøde med byrådet i form af en politikkaravane, der i løbet af eftermiddagen og aftenen 17. januar gør holdt i Videbæk, Skjern og Ringkøbing.

Politikkaravanen slår lejr tre steder i kommunen: Kl. 15-16.30 i Videbæk Idræts- og Fritidscenter, Vestervang 28, Videbæk, kl. 17.15-18.45: Skjern Uddannelsescenter, Kantinen Ånumvej 14, Skjern, og kl. 19.30-21: Generator, Kastengevej 3, Ringkøbing.

I Videbæk og Ringkøbing serveres der en kop kaffe/te og et stykke kage. I Skjern vil der være varm gullaschsuppe til alle fremmødte.

0/0
Danmark

Danmarks billigste hus solgt i løbet af et døgn

Ringkøbing

Inviterer til åben fiskerikonference

Ringkøbing

Galleri: Se billederne fra Landbobankens generalforsamling

Ringkøbing

Menighedspleje får initiativpris

Ringkøbing For abonnenter

Det koster Ringkøbing K

112

23-årig stoppet udenfor Ringkøbing: Mistænkt for narkokørsel

Ringkøbing

Socialtilsyn Midt: Schuberts Minde havde et år til at rette op på kritik men kom ikke i mål

Ringkøbing

Forstander Jørn Birk Nielsen stopper øjeblikkeligt på Schuberts Minde

Ringkøbing

Generators drøm om at blive regionalt spillested rykker nærmere

Ringkøbing

Flere turister, arbejdspladser og indbyggere: Ringkøbing-Skjern skal være et lysende fyrtårn