Annonce
Ringkøbing

Til den søde tand: Bolchebutik åbner filial i Hvide Sande

Sammen med sin lillesøster glæder Steffanie Langhoff sig til at åbne ny forretning i Hvide Sande. Arkivfoto: Jørgen Kirk
Efter godt to år med Ringkøbing Bolcher er Steffanie og Julie Langhoff nu klar til at prøve kræfter med detailhandlen i Hvide Sande, hvor søstrene åbner ny butik lørdag formiddag.
Annonce

Hvide Sande: Der er godt gang i bolchekogeriet på adressen Torvet 14 i Ringkøbing, hvor søstrene Steffanie og Julie Langhoff siden sommeren 2017 har fristet - især turister - med gode sager til den søde tand.

Nu satser kvinderne bag Ringkøbing Bolcher også på Hvide Sande, hvor en ny forretning bliver åbnet lørdag formiddag:

- Ja, vi udvider vores lille business. Der er også masser af turister derude, siger Steffanie Langhoff om det nye lejemål på Stormgade i Hvide Sande.

Sammenlignet med Ringkøbing er den nye forretning en tredjedel mindre, men det skal ikke tages som udtryk for en forsigtig start i byen ved slusen:

- Den er bare ikke større, der var ikke så meget ledigt. Men butikken ligger lige i smørhullet, tilføjer Steffanie Langhoff.

Ringkøbing Bolcher har egen produktion, og det vil der også være i den nye forretning i Hvide Sande. Arkivfoto: Jørgen Kirk
Annonce

Søster med på fuld tid

Siden åbningen af Ringkøbing Bolcher har Steffanie Langhoff arbejdet fuldtids på iværksætterprojektet, mens lillesøster Julie sideløbende har passet sit arbejde i byggemarkedet 10-4. Men nu er hun også klar til at gå all in i deres fælles virksomhed.

Steffanie Langhoff fortæller, at hun og lillesøsteren vil passe hver deres forretning, og at der vil være produktion i såvel Ringkøbing som Hvide Sande:

- Vi står klar med åbne arme, og så ser vi, hvad der sker. Vi tror på det, fastslår Steffanie Langhoff forud for første arbejdsdag på Stormgade 6 i Hvide Sande.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce