Annonce
Skjern

Tidsrejser tilbage i historien på Bundsbæk Mølle

Under kyndig vejledning må de tidrejsende arbejde lidt med i fortiden. PR-foto

Skjern: Bundsbæk Mølle inviterer på tidsrejse søndag 12. maj og igen søndag 26. maj, hvor de besøgende kan lege sig tilbage i tiden og opleve den gamle vandmølle, som den var engang. Begge dage kl. 14. Der er mange forskellige huslige aktiviteter fra gamle dage, som skal ordnes, inden det magiske grydelåg fører de tidsrejsende tilbage til nutiden.

Som altid kan man også sætte sig i de hyggelige gamle møllestuer og nyde en kop kaffe og et stykke kage. Eller man kan se sig om i den lille købmandsbutik, hvor der både er snaps, øl, bamser og kort på hylderne.

Bundsbæk Mølle viser desuden to udstillinger: "Rakkerpak: Æreløse rakkere og udstødte natmandsfolk i Danmark" og "Øjenkontakt - portrætfotos fra den jyske hede". De fortæller på hver deres måde om et folk, der ikke kendes i dag: hedens folk og rakkerne. Foruden de to søndage er der tidsrejse hver tirsdag i juli og august kl. 11 og kl. 14.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ringkøbing-Skjern For abonnenter

Millionprojekt skal samle landsbyen: Efter flere års arbejde, utallige møder og store indsamlinger begynder nedrivningen

Annonce