Annonce
Ringkøbing-Skjern

Tidligt på sæsonen - Rækker Mølle Håndbolds fundament er ikke i orden endnu

Rækker Mølle Håndbolds Louise Møller måtte udgå med en skade kort efter pausen, og så blev det helt umuligt for Rækker Mølle i sæsonpremieren mod VRI. Arkivfoto: Mads Dalegaard
Annonce

Rækker Mølle: - Vi har ikke fundamentet i orden endnu.

Det var den forklaring, Rækker Mølle Håndbolds træner Michael Iversen havde på det klare nederlag, Rækker Mølle løb ind i hjemme mod VRI Risskov i sæsonpremieren.

For hans tropper havde problemer med at finde de rigtige løsninger.

- Vi førte godt nok 2-0, men kort efter var vi bagud 5-3. VRI dækkede rimeligt aggressivt, og det stressede os for meget. Vi er ikke spillet sammen endnu, så derfor blev vi sendt ud i forhastede afslutninger i alt for korte angreb. Vi fandt aldrig rytmen i angrebet, forklarede Michael Iversen.

Heller ikke forsvaret var i top.

- Vi har forsøgt at ændre til en 6:0, men det fungerede ikke. Derfor gik vi tilbage til at dække den 3:2:1, vi kender noget bedre, og det fungerede bedre, fortalte Michael Iversen.

Ved pausen var Rækker Mølle bagud 13-10. Men da så Louise Møller måtte udgå kort inde i anden halvleg efter et slag i ansigtet, gik det hurtigt galt. VRI rykkede til 16-10, og derfra kom Rækker Mølle aldrig tilbage.

- Kogt ned til tre ting - VRI fik lov at score syv gange direkte på kontra, deres målvogter var alt for god for os, og endelig gik det op i kaos for os, da vi forsøgte at spille syv mod seks, fortalte Michael Iversen.

2. division damer

Rækker Mølle Håndbold-VRI Risskov 19-26 (10-13)

Målscorere Rækker Mølle Håndbold: Mia Hansen 7, Klara Grosen 6 (2), Louise Tobiasen 3, Mathilde Dige 2 og Ida B. Olesen 1.

Straffekast: Rækker Mølle 2 (2 mål), VRI 3 (3 mål).

Udvisninger: Rækker Mølle 4, VRI en.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ringkøbing

Lærervikar smittet med corona: Ringkøbing Skole sender flere end 100 hjem

Ringkøbing-Skjern

Minkavlere sværtet uden grund: Statens Seruminstitut sendte ikke spørgeskema til avlernes e-bokse

Hvide Sande

Smitte på minkfarm nær Søndervig: Stribe af farme fra Vonå til slusen i Hvide Sande falder inden for døds-zonen

Annonce