Annonce
Skjern

Tidligere pilot med skyhøje ambitioner skal stå i spidsen for Stauning Lufthavn

Frank Mosgaard Kristiansen er netop tiltrådt som ny lufthavnschef i Stauning. Foto: Ringkøbing-Skjern Kommune
Efter at have været uden øverste ledelse siden december sidder der igen en lufthavnschef ved rorpinden i Stauning Lufthavn. Den nye mand er begyndt i dag, onsdag.
Annonce

Stauning: Det bliver en pilotuddannet vestjyde med masser af ledelseserfaring, der fremover skal stå i spidsen for Stauning Lufthavn.

Blandt 17 ansøgere til stillingen som lufthavnschef har ansættelsesudvalget valgt den 55-årige Frank Mosgaard Kristiansen fra Holstebro.

Han afløser Helle Boller, der efter fire år i jobbet valgte at søge nye udfordringer i december sidste år.

I dag, onsdag, landede hendes afløser i kontorstolen på chefkontoret, og han har har skyhøje ambitioner.


Kan vi få Stauning Lufthavn til at blive et naturligt omdrejningspunkt som innovationens og luftfartens nichehøjborg,, så tror jeg på, at Stauning Lufthavn igen kan opstå som en metropol

Frank Mosgaard Kristiansen, lufthavnschef Stauning Lufthavn


- Kan vi få Stauning Lufthavn til at blive et naturligt omdrejningspunkt som innovationens og luftfartens nichehøjborg, hvor vi skaber synergier og skaber en udvikling, der fletter de kommunale og private instanser sammen til en dynamisk engageret masse, så tror jeg på, at Stauning Lufthavn igen kan opstå som en metropol, siger Frank Mosgaard Kristiansen i en pressemeddelelse.

-  Jeg glæder mig til det hele - lige fra maling af hangar, til kontakt med erhvervslivet omkring udviklingspotentiale og samarbejde, til de politiske debatter og sparring med bestyrelsen om retningen på fremtidens lufthavn. Det er alt sammen noget, jeg brænder for, lyder meldingen på førstedagen.

Annonce

En fortid i DGI

Frank Mosgaard Kristiansen er 55 år og bor i Holstebro. Han er oprindeligt fra Spjald, men han har, siden han forlod barndomsbyen, været vidt omkring. Han har en pilotuddannelse fra  Phoenix i USA, og senere har han taget en online MBA fra Washington International University.

Han har arbejdet med handel, afsætning og udvikling af markeder - primært inden for nichefødevarer og dyrefoder med udgangspunkt flere forskellige steder i verden. I to år var han direktør for DGI Vestjylland med kontor i Ulfborg.

Privat er han også til sport og har blandt andet været tennis-, håndbold- og fodboldtræner.

Annonce

Rette op på lufthavnen

Formand for lufthavnens bestyrelse John G. Christensen (S) ser frem til samarbejdet med Frank Mosgaard Kristiansen.

- Vores forventning er, at han kan videreføre det store arbejde, som Helle Boller har gjort for at rette op på en slidt lufthavn, for at udvikle nye forretningsområder og for at sikre lovliggørelse af de forhold, som Trafikstyrelsen har påtalt, siger han i pressemeddelelsen.

Den nye lufthavnschef vil blive budt officielt velkommen med en reception, når det igen bliver muligt at forsamle folk.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Vestjylland

Storfisker vil frifindes for anklage om kvotefusk - seks vestjyske fiskere er også tiltalt

Annonce