Ringkøbing

Tidligere minister holder foredrag på Vedersø Idrætsefterskole

Sigvald Brusbjerg skal til juni cykle fra Kibæk til Paris for Team Rynkeby. Men han er allerede begyndt at samle penge ind til holdet. Privatfoto
Søren Gade (V) holder tirsdag 19. marts foredrag om at være pårørende til mennesker ramt af en kræftsygdom. Indtjeningen går ubeskåret til Team Rynkeby og deres arbejde for børn med kritisk sygdom.

Stadil/Vedersø: Til sommer skal Sigvald Brusberg fra Stadil cykle med Team Rynkeby fra Kibæk til Paris for at samle penge ind til børn med kritisk sygdom.

Men nu tager han forskud på glæderne. Han har nemlig fået tidligere forsvarsminister og nuværende folketingsmedlem Søren Gade (V) til at holde foredrag på Vedersø Idrætsefterskole tirsdag 19. marts.

Gade vil fortælle om sine oplevelser af at have kræft tæt inde på livet.

Han mistede nemlig som blot 30-årig sin mor til kræften, og for godt 10 år siden mistede han også sin kone til den frygtelige sygdom.

I foredraget vil han blandt andet fortælle om hustruens sygdom, hvordan den påvirkede familien, ligesom han vil berøre nogle af de udfordringer, familien mødte i behandlingsforløbet og hvilke forventninger, man som kræftsyg kan have til sine nærmeste omgivelser.

Billetprisen er 130 kroner, og al indtjeningen fra foredraget går ubeskåret til Team Rynkeby og deres arbejde for børn med kritisk sygdom.

0/0
Erhverv

Nu er Michael Rømer autoriseret osteopat

Ringkøbing

Bjarke Hansen: Fjorden skal i spil!

Ringkøbing

Fjordløbet runder Ringkøbing K

Ringkøbing

Manden bag formodet million-underslæb er død

Ringkøbing For abonnenter

Det koster Ringkøbing K

112

Bil trillede om på hovedet

Ringkøbing

Radikale inviterer på lokale egnsretter og politisk debat

Ringkøbing

Oscar i atletikkens top 10