Annonce
Sport

Tidligere FCK-stjerne gør comeback i Danmarksserien

Jens Nørgaard Larsen/Ritzau Scanpix
38-årige Cesar Santin er udtaget til Fremad Valbys trup, når holdet møder Herlev i Danmarksserien.

Der er et prominent navn på holdkortet, når Fremad Valbys bedste fodboldhold lørdag jagter point i Danmarksserien mod Herlev.

Den tidligere FC København-profil Cesar Santin er nemlig udtaget til Fremad Valbys trup og kan således få comeback i dansk fodbold, seks år efter at han forlod FCK.

Den brasilianske angriber er blevet 38 år, men han har trænet med i danmarksserieklubben i et stykke tid, og nu er han altså klar til at tørne ud for Valby-mandskabet.

- Vi glæder os over, at han har valgt at spille for Fremad Valby, og forventer han kan bidrage med sin rutine og ikke mindst målnæse i jagten på flere point i Danmarksserien, lyder det på Fremad Valbys hjemmeside.

FC København hentede Santin i svenske Kalmar FF i 2008, og han spillede derefter i den danske hovedstad i fem et halvt år. Her var han blandt andet med til at vinde fire mesterskaber.

I alt scorede han 84 mål for FCK og er dermed den næstmest scorende spiller i klubbens historie.

Efterfølgende spillede han på Cypern og i Sverige, og nu er han altså klar til at gøre comeback i Danmarks fjerdebedste række.

/ritzau/

Nyheden på Fremad Valbys hjemmeside
Annonce
Annonce
Ringkøbing For abonnenter

Kære Svend. Næste gang jeg kommer til Danmark, ringer jeg naturligvis til dig... med varm hilsen og høj agtelse, Kathleen Kennedy

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Se Danmark: I maj kom landet tilbage

Annonce