Navne

Tidligere Falck-leder overtager styringen i Huset Venture

Steen Lund fra Tarm har tidligere haft lederroller på både Falck-stationer og Erhvervsskolen Vestjylland. Nu er han leder af Huset Venture i Ringkøbing. Pressefoto.
Siden 1. maj har Steen Lund været chef for Huset Venture i Ringkøbing. Han har blandt andet tidligere været leder af flere Falck-stationer.

Ringkøbing/Tarm: Egentlig var 57-årige Steen Lund ret glad for sit job i beskæftigelsesafdelingen i Herning Kommune.

Så da hustruen Britta viste ham et stillingsopslag fra Huset Venture, var han ikke så interesseret. Men efter et par dage fandt han det frem igen, og han syntes egentlig, at det så vældig interessant ud.

- Jeg syntes, mit navn stod på alle punkter hele vejen ned gennem opslaget. Så jeg søgte det og fik det, siger han.

I syv år var han leder for alle Falck-stationer i Ringkøbing-Skjern Kommune. Siden han forlod Falck for cirka fem år siden, har han også været en tur omkring Erhvervsskolen Vestjylland i Borris, hvor han var teamleder i fire år.

I dag bor han i Tarm med sin hustru. 1. maj overtog han jobbet som leder for den lokale Huset Venture-afdeling.

Spændende opgave

Det, der i høj grad trak Steen Lund væk fra arbejdspladsen i Herning, var muligheden for at arbejde med og hjælpe mennesker, der befinder sig på kanten af arbejdsmarkedet.

- Ved Huset Venture er næsten alle fleksjobbere, og det er en fantastisk opgave at motivere dem og hjælpe dem videre. Vi ser på, hvad kan de, og hvad har de af kompetencer, og så finder vi den rigtige opgave, de kan blomstre i. Det er en spændende opgave. Både målgruppe- og personalemæssigt, siger han.

Ifølge administrerende direktør i Huset Venture Danmark, Inge Bak, er Steen Lund den helt rigtige til at overtage roret i Ringkøbing.

- Med sin baggrund passer Steen perfekt ind i vores koncept. Huset Venture Ringkøbing er i en spændende udviklingsfase, og Steen er den helt rigtige til både at tage hånd om det forretningsmæssige og sørge for, at vores ansatte, som stort set alle har nedsat arbejdsevne, tænkes ind og udvikles på en holdbar og bæredygtig måde, siger hun i en pressemeddelelse.

0/0
Mindeord For abonnenter

Dødsfald: Torben 'Dubbi' Pedersen 42 år

Navne For abonnenter

Hanne Schmidt udstiller fantasivækkende rum i Rådhushallen

Navne For abonnenter

Jens Olufsen er stolt efter 25 år i spidsen for museumsforeningen

Tophistorier

Navne

Bankdirektør med gode ben: Til hverdag holder han trit med banken - i weekenden med feltet

Navne For abonnenter

En smal sag for Flemming at servere gode vine til sit jubilæum

Navne

Lokale konfirmander 17-19. maj 2019

Navne

Ny revisor

Navne

Karl Kristian fejrer sit debutalbum med et godt glas rom i Hvide Sande