Annonce
Sport

Tibor Ivanisevic reddede otte straffekast i anden halvleg

Skjerns Håndbolds målmand Tibor Ivanisevic kan juble ud mod tilhængerne, efter han fortjent blev kåret som kampens spiller i Champions League opgøret mod HC Motor Zaporozhye. Foto: JOHN RANDERIS/Scanpix 2018

Skjern Håndbold sikrede sig videre adgang til 1/8-finalerne i Champions League takket være en historisk præstation af målmand Tibor Ivanisevic, der i den grad tog pynten af HC Motor Zaporozhye.

Skjern: Tibor - Tibor - Tibor - Tibor.

Hyldesten strømmede ned mod Skjern Håndbolds populære serbiske målmand. Tibor Ivanisevic kvitterede ved at opildne tilskuerne endnu mere. Så meget at han slet ikke så en hoppende og råbende træner Henrik Kronborg, der ville have målmanden ud for at spille syv mod seks.

Tibor Ivanisevic fortjente hvert eneste tilråb og hvert eneste klap, for det han netop var i gang med at præstere, er uhørt i Champions League.

Ved 20-15, ved 22-17, 24-21 to gange, ved 26-22, to gange mere ved 27-22 og til sidst ved 29-23 forhindrede Tibor Ivanisevic scoringer på straffekast. Otte gange i træk. Den præstation blev krydret med en lang stribe fine redninger, som hjalp Skjern Håndbold til sejr på 33-26.

Dermed blev Tibor Ivanisevic den helt store helt for Skjern, da de sikrede sig videre adgang i Champions League.

- Men jeg vil helst ikke snakke om min egen præstation lige nu. Det vigtigste var, at vi gik videre, lød det beskedent hver gang, målmanden blev interviewet.

Han nød, at Skjern nu er blandt de sidste 14 i Champions League.

- Men i morgen går vi altså bare i gang med at forberede os frem mod kampen ude mod Nordsjælland på onsdag, sagde Tibor Ivanisevic.

Da han havde sundet sig lidt mere, blev planerne ændret lidt.

- Jeg tror, jeg vil hjem og se kampen i aften, og så vil jeg nyde et glas vin. Det her sker aldrig igen, så det skal jeg også huske at nyde, sagde Tibor Ivanisevic.

Træner Ole Nørgaard var meget tilfreds med målmandens indsats.

- Jeg har aldrig set noget lignende på alle niveauer. Intet kommer i nærheden af det her. Det var usædvanligt, og det var godt, han stod på mål for os, sagde Ole Nørgaard.

Efter nederlaget på 32-20 i Ukraine for en uge siden troede de fleste, at Skjern ville sætte tingene på plads ret hurtigt. Men nogle fejl og nogle afbrændere gjorde, at det var Zaporozhye, der fik flest lette scoringer på kontraløb. Gæsterne førte da også 11-10.

På det tidspunkt kom Tibor Ivanisevic i mål, Zaporozhye løb ind i et par udvisninger. Frem mod pausen spillede Skjern godt, og det gav pauseføring på 20-15.

Zaporozhye så lidt modløse ud i starten af anden halvleg, hvor Skjern holdt fast i føringen. Men i takt med lidt afbrændere og bedre forsvar af ukrainerne, der gik længere frem på banen, kom de tilbage, da 22-16 blev til 23-21 med ti minutter igen.

- Det viste bare, hvor hurtigt det kan gå på det her niveau. Det fik os over til at gå over til at spille syv mod seks. Da Tibor blev ved med at redde, så kunne vi skabe en solid føring, så kampen reelt var afgjort de sidste ti minutter, fortalte Ole Nørgaard.

Det var igen en af de der præstationer, hvor man havde indtryk af, at der på en eller anden måde var kontrol. Ole Nørgaard og Henrik Kronborg lægger detaljerede taktikker frem til hver kamp. De tror sammen med spillerne så meget på deres koncept, at der skal meget til, for Skjern bryder ud af de ting, der er så gennemarbejdede. Det viste sig igen at være et klogt valg.

Champions LeagueSkjern Håndbold-HC Motor Zaporozhye 33-26 (20-15).

Målscorere Skjern Håndbold: Bjarte Myrhol 7, René Rasmussen 5, Markus Olsson 4, Kasper Søndergaard 4, Jesper Konradsson 4, Anders Eggert 3 (3), Jonathan Stenbäcken 2, Bjarke Christensen 2 og Eivind Tangen 1.

Målscorere Zaporozhye: Zakhar Denysov 7, Aidenas Malasinskas 4, Evgenly Buienenko 3, Maxim Babichev 3, Barys Pukhouski 3, Pawel Paczkowski 2, Jurij Kubatko 1, Artem Kozakevych 1 (1), Igor Soroka 1 og Sergey Shelmenko 1.

Udvisninger: Skjern to, Zaporozhye tre.

Straffekast: Skjern 4 (3 mål), Zaporozhye 9 (1 mål).

Tilskuere: 2781 i Skjern Bank Arena.

Annonce
Ringkøbing-Skjern

Tag kandidattesten her

Tarm For abonnenter

Godt 5 millioner kroner for 1 kilometer cykelsti: Vejdirektoratet forklarer de dyre kilometer

Vestjylland

Følg med her: Arriva aflyser flere togafgange fredag

Danmark

Torsdagens coronatal: Yderligere 1247 er smittet med corona

Annonce
Annonce
Annonce
Ringkøbing

Ny kandidat til byrådet tager kampen op: Det er ikke godt nok med 27 elever i en klasse, siger Marie Kamp From

Tarm For abonnenter

Landsret stadfæstede: 24-årig Tarm-bo er dømt for voldtægt

Skjern

Ballade på Østergade: Politi måtte stoppe flere påvirkede bilister

Videbæk

Mystisk hærværk i Videbæk: Bilist klippede kædelås over på løbehjul og kørte igen

Skjern

Havnefogeden gennem 30 år holder til i tyskernes skur - og nyder det: Jeg elsker Stauning Havn

Ringkøbing Håndbold For abonnenter

Karakterer og videoanalyse: To spillere fik et 10-tal - men overmagten endte med at blive for stor

Sport For abonnenter

Ingen straffekast og syv udvisninger: Rækker Mølle Håndbold mødte stor modgang mod VRI

Navne

Manden bag genopretningen af Skjern Å er død: Fik hjertestop, mens han sov

KANDIDATTEST

Ved du hvem, du vil stemme på? Tag kandidattesten her

Skjern

Bil totalsmadret på hovedvej: Bilist er sigtet for uopmærksomhed

Hvide Sande For abonnenter

Læser er bekymret for udrykningskøretøjer ved ny smal vejstrækning: Ambulance sad fast

Ringkøbing-Skjern

Nu kan du indberette ulovligheder hos Ringkøbing-Skjern Forsyning: Whistleblower-ordning netop taget i brug

Annonce