Annonce
Vestjylland

Thyborøn får sin egen T-shirt

Thyborøn Trawldoor gav indehaverne af Thyborøn Surfcenter økonomisk hjælp, og nu er der så lavet en Thyborøn T-shirt, som her præsenteres. Pressefoto
Thyborøn Surfcenter fik uventet økonomisk og lokal støtte, og nu har de så lavet en Thyborøn T-shirt
Annonce

Thyborøn:  Thyborøn får egen T-shirt

Det er brødrene i Thyborøn Surfcenter, Sigurd og Jarl Asger Kirkedal Koustrup, der har fået ideen og nu præsenterer en Thyborøn T-shirt.

-Vi kender en dygtig grafiker, der gik i gang med at lave et logo til vores surfcenter. Da vi så hvor flot det blev, tænkte vi, at det kunne videreudvikles og bruges til at beskrive Thyborøn på en T-shirt, forklarer Jarl Asger Kirkedal Koustrup

Det lille T-shirtprojekt er blandt andet blevet muligt, fordi de to brødre uventet har fået en økonomisk håndsrækning fra en af byens mange virksomheder på havnen.

-To smede fra Thyborøn Trawldoor dukkede en dag pludselig op og sagde, at de synes så godt om vores initiativ med surfcenteret, at de gerne vil støtte os med en sum penge. Det var helt overvældende, og er bare Thyborøn i en nøddeskal, fortæller Sigurd Carl Kirkedal Koustrup.


Vi håber selvfølgelig at sælge en del til lokale, og måske kan den blive et hit hos turister

Sigurd Carl Kirkedal Koustrup, Thyborøn Surfcenter


Det er grafiker Names Earle, der har tegnet t-shirten, der prøver at indfange Thyborøns stolte sjæl i det, der bedst kan beskrives som en by-tatovering. Natur og fiskerikultur er i centrum på tegningen, og den kutter, der pryder T-shirten, er L98 ”Ulla Margrethe”, og det er der en særlig grund til.

Annonce

"Den er møj pæn..."

-En af dem, der har støttet os moralsk, da vi var i opstarten med surfcenteret, er genboen Jørn. Han har fortalt os historier fra sin tid som skipper på L98, derfor var det naturligt at ”Ulla Margrethe” kom til at pryde T-shirten, forklarer Jarl Asger Kirkedal Koustrup.

- Og Jørn synes at T-shirten er ”møj` pæn”....

Logoet på Thyborøn t-shirt

T-shirten er foreløbigt kun trykt i 157 eksemplarer i farverne hvid, sort, blå og grå. Der er også lavet en hoodie og en stofpose med Thyborøn-tegningen på - alt sammen både tryk og trøjer er i bæredygtigt økologisk. Om der nogensinde bliver trykt flere, vil vise sig.

-Vi håber selvfølgelig at sælge en del til lokale, og måske kan den blive et hit hos turister - hvem ved. I hvert fald har vi foreløbig solgt en T-Shirt til en tysker fra Berlin, og hun var vild med den, siger Sigurd Carl Kirkedal Koustrup

Thyborøn T-shirten kan kun købes i Sneglehuset og Thyborøn Surfcenter.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce