Annonce
Videbæk

Thomas nåede 500 km på 24 timer

Så er Thomas Degns Hjertetouren 2015 vel overstået. Thomas Degn nåede at cykle 505,4 km på de 24 timer, som han havde sat som sit mål. Efter 22 timer havde han cyklet 475 km, men kæmpede sig igennem de sidste to timer med 30 km, så målet om de 500 km kom i hus. Mange af Thomas? cykelvenner lagde vejen forbi for at cykle et par omgange med ham.

Annonce

Så er Thomas Degns Hjertetouren 2015 vel overstået. Thomas Degn nåede at cykle 505,4 km på de 24 timer, som han havde sat som sit mål. Efter 22 timer havde han cyklet 475 km, men kæmpede sig igennem de sidste to timer med 30 km, så målet om de 500 km kom i hus. Mange af Thomas' cykelvenner lagde vejen forbi for at cykle et par omgange med ham.

I de sidste timer kom der mange ekstra bidrag ind, så det endelige beløb til Hjerteforeningen er ikke helt regnet ud endnu men der er mindst 66.300 kr. på nuværende tidspunkt.

Thomas Degn er gammel Videbæk-dreng og mistede sin far efter en hjertetransplantation i 2014. Thomas besluttede at ville hjælpe Hjerteforeningen, som har været en del af familiens liv. Derfor satte Thomas gang i en indsamling, som har til formål at støtte Hjerteforeningens arbejde indenfor forskning og forebyggelse er hjertekarsygdomme. Thomas have fået lov at cykle de 500 kilometer på den nedlagte Flyvestation Værløse.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ringkøbing

Fjerde minkfarm ramt af corona: Da de begyndte at hoste, var vi godt klar over, at den var gal

CORONAVIRUS

Live: Supermarkeder vil lade kunder købe mundbind ved indgangen

Annonce