Skjern Håndbold

Thomas Mogensen helt klar til slutspillet

Thomas Mogensen er meldt 100 procent klar til slutspillet for Skjern Håndbold efter flere uger ude med en skade. Arkivfoto: Mads Dalegaard
På onsdag starter slutspillet for Skjern Håndbold. Og slutspillet starter med et meget afgørende lokalbrag mod TTH Holstebro. Den kamp skal Skjern vinde for at have et realistisk håb om at nå semifinalerne.

Skjern: I løbet af fire uger skal Skjern Håndbold spille seks kampe i slutspillet, men allerede den første kamp hjemme mod TTH Holstebro onsdag den 17. april klokken 20.30 kan få afgørende betydning for, om Skjern når med i semifinalerne.

For Skjern er bagud på point forstået på den måde, at Aalborg Håndbold i kraft af deres førsteplads i grundspillet har to point med over, TTH Holstebros fjerdeplads gav et enkelt point med i slutspillet, hvor både Skjern og SønderjyskE starter uden point.

Et nederlag til Skjern vil være katastrofalt. Så vil Skjern allerede være tre point efter TTH Holstebro, og det vil i realiteten være fire point, for hvis to hold slutter med samme pointtal i slutspillet, vil det være det hold med den højeste placering i grundspillet, der vil gå videre.

- Vi har ikke råd til at tabe, for så vil vi næsten være hægtet af. Jeg tror, Skjern skal hente ti point i de seks kampe for at gå videre, og det betyder, vi skal vinde alle tre hjemmekampe og to af de tre udekampe. Det ved tilhængerne alt om, for der er allerede meget godt gang i salget til kampen mod TTH Holstebro. Den kamp er bare så vigtig for resten af slutspillet, siger Skjern Håndbolds formand Carsten Thygesen.

Skjern Håndbold har Eivind Tangen og Bjarte Myrhol med det norske landshold i disse dage, mens Jesper Konradsson er med Sverige, og Björgvin Gustavsson som sædvanlig er med på det islandske landshold. De spillere kommer først hjem til træning i Skjern på mandag, mens TTH Holstebro ikke har spillere med til landsholdssamlinger.

- Vi er stolte af at have de fire landsholdsspillere af sted. Nu håber jeg bare, de ikke er for trætte, når de kommer retur. I stedet skulle de gerne have ekstra motivation, siger Carsten Thygesen.

Skjern Håndbold melder heldigvis Thomas Mogensen helt frisk til slutspillet.

- Han har haft en drilsk skade på indersiden af bækkenet, hvor en sene hæfter på en knogle. En form for lyskeskade, fortæller Skjern Håndbolds fysioterapeut John Bruun.

Thomas Mogensen træner i øjeblikket fuldt med på lige fod med de andre spillere.

- Hans genoptræning er forløbet efter planen. Vi har ikke forceret noget som helst, for vi har hele tiden sigtet på, at Thomas Mogensen skulle stå så skarp som mulig, når slutspillet starter, og det er gået optimalt, siger John Bruun.

Kampen mod TTH Holstebro bliver ekstra festlig. Det er nemlig den dag, Skjern Håndbold kårer sæsonens talenter. Sidste sæson var det Arlinda Hajdari og Tobias Rasmussen. Den første spiller kåret var Morten Vium Troelsen tilbage i sæsonen 2007/08, og senere har Bjarke Christensen, Jesper Dahl, Rasmus Boysen og Mathias Skræddergaard været kåret som årets talent.

Ved hjemmekampen mod Aalborg den 6. maj kan tilhængerne stemme om årets spiller i Skjern Håndbold. Sidste sæson var det René Rasmussen.

0/0
Fodbold

Spjald scorede fem mål men fik kun uafgjort

Ringkøbing IF

I oprykningsspillet bliver RIFs fejl straffet hårdt

Håndbold

Oprykningskamp ødelagt af to slemme skader

Skjern Håndbold

En meget lettet Thomas Mogensen

Fodbold

Faster/Hanning udlignede kort før tid mod Lem

Fodbold

Ølstrup holdt målet rent for tredje gang

Fodbold

Tre mål af Dennis Rabjerg var for lidt for Videbæk IF

Fodbold

Kasper Chopart scorede hattrick for Skjern GF