Navne

Thomas Dalgaard ansat som direktør for FGU Midt-Vest

Thomas Dalgaard. Privatfoto

Bestyrelsen for FGU Midt-Vest har ansat Thomas Dalgaard som direktør for FGU Midt-Vest.

Ringkøbing-Skjern: Thomas Dalgaard skal fra januar 2019 stå i spidsen for FGU Midt-Vest, der dækker Herning, Ikast-Brande og Ringkøbing-Skjern kommuner. FGU Midt-Vest starter op den 1. august 2019 og kommer til at bestå af produktionsskolerne i de 3 kommuner sammen med dele af VUC'erne.

- FGU Midt-Vest får med Thomas Dalgaard en direktør, der med sin stærke ledelseserfaring fra uddannelsesverdenen, kan stå i spidsen for den store opgave at skabe et stærkt og attraktivt FGU Midt-Vest, både for de unge og for medarbejderne. Thomas kender uddannelsessektoren og kommer med erfaring fra forandringsprocesser, hvor der er mange spørgsmål, der skal svares på, og de gode processer skal bidrage til medarbejderengagement samtidig med, at målet er at få de unge godt videre. Vi vil i FGU Midt-Vest bygge bro for de unge mellem FGU, uddannelse og beskæftigelse sammen med medarbejderne uddannelsesinstitutioner, virksomheder og ikke mindst de 3 kommuner. Det er jeg rigtig glad for, at Thomas vil være med til, og jeg og resten af bestyrelsen glæder os meget til samarbejdet, udtaler bestyrelsesformand for FGU Midt-Vest Ib Lauritsen, til daglig borgmester i Ikast-Brande Kommune.

- Jeg glæder mig til den fantastiske mulighed, det er at være med til at opbygge en ny uddannelsesinstitution helt fra bunden. Det er en stor og spændende opgave, der venter forude, og i samarbejde med medarbejderne vil jeg gøre mit allerbedste for at indfri bestyrelsens ambition om at gøre FGU Midt-Vest til Danmarks bedste for elever såvel som medarbejdere og erhvervsliv, udtaler Thomas Dalgaard, kommende direktør for FGU Midt-Vest.

Thomas Dalgaard kommer med mange års undervisnings- og ledelseserfaring fra uddannelsessektoren. Han har tidligere været bl.a. vicedirektør på Silkeborg Business College og senere konstitueret direktør samme sted i en flerårig overgangsperiode. Aktuelt underviser han på Herningsholm Erhvervsskole. Han er 51 år og bosat i Silkeborg.

FGU

Den Forberedende Grunduddannelse (FGU) er en helt ny uddannelse for unge op til 25 år, som har brug for et samlet uddannelsestilbud efter grundskolen for at blive klar til en erhvervsuddannelse, gymnasial uddannelse eller beskæftigelse. FGU'en er 2-årig og skal være klar til at modtage de første elever den 1. august 2019. FGU'en dannes af produktionsskolerne og dele af VUC'erne.FGU Midt-Vest dækker Herning, Ikast-Brande og Ringkøbing-Skjern kommuner og forventes at få ca. 400-450 elever og ca. 50-60 medarbejdere. FGU-institutionen er hjemmehørende i Herning med lokale skoler i de 3 kommuner. FGU Midt-Vest har en bestyrelse på 11 medlemmer.

0/0
Annonce
Annonce
Navne For abonnenter

Marie Bertelsen fylder 105 år i højt humør

Annonce
Navne

20-årig kioskejer: Jeg er stolt af mig selv

Navne For abonnenter

Orla Villekjær vil dyrke Kierkegaard endnu mere

Navne

Ugens tre jubilarer hos Velux

Tophistorier

Navne For abonnenter

Det er altså imponerende: 50 år i den hvide kittel

Navne

Nye gourmetslagtere

Navne

Leidesdorff og Lund åbner afdeling i Skjern

Portræt For abonnenter

Efter et par måneder som sognepræst: - Det er sjovest, når der er nogle, der vil skabe kirkeliv med en

Navne For abonnenter

Kommunens ældste indbygger fylder 105 år - fest med fem generationer

Navne

Nye produktionsledere