Annonce
Digitalt

Test: SteelSeries giver masser af lyd for pengene med headsettet Arctis 1

Du får masser af kvalificeret gaming-lyd for få penge med SteelSeries Arctis 1. Pr-foto
SteelSeries har udmærket sig med en stribe gode headsets til gaming, som ikke koster en formue, og deres billigste alternativ giver masser af lyd for pengene
Annonce

Gaming er en kæmpe industri, der fortsat vokser, og det kan man let mærke på det ditto voksende marked af gaming headsets. Vi har testet et hav af headsets til gaming, men Arctis 1 fra SteelSeries er med en pris komfortabelt under 500 kr. det billigste, vi har testet indtil nu.

Arctis 1 er et trådet gaming headset, der virker til både pc, Xbox, PlayStation, Nintendo osv. Det minder meget om de øvrige headsets i Arctis-serien; det er lavet i sort plastik, er let og behageligt at have på, men lyden er heldigvis alt andet end ”plastik”.

Arctis 1 ligner til forveksling de dyrere headsets fra SteelSeries, og også på lyden virker det til, at Arctis 1 lukrerer på sine dyrere "storebrødre" og leverer bedre lyd, end man umiddelbart kunne forvente af et headset til den pris. Pr-foto
Annonce

Valuta for pengene

Arctis 1 har en aftagelig mikrofon, hvor andre headsets i Arctis-serien har en mere elegant løsning i form af en mikrofon, der kan trækkes ind og ud af den venstre høretelefon. Men at mikrofonen er aftagelig er dog et plus, så headsettet også kan bruges til fx musik. På den venstre hovedtelefon styrer man også lydstyrken.

Der er ikke nogen særlig equaliser-software eller lignende til Arctis 1, men lyden er udmærket for prisen. De retningsbestemte lyde, der hjælper i især skydespil, er til at høre, og generelt set er lyden også god nok både til gaming, musik og film.

Arctis 1 er et billigt headset, men man får meget for pengene, så det vil i mange situationer være et rigtig fint alternativ til de dyrere headsets på markedet.

Pris og tilgængelighed: Arctis 1 kan købes online og i butikker for 449 kr., er set til 370 kr. under denne test.

Arctis 1 er et meget let headset lavet primært i plastik, og selvom puderne ikke er de tykkeste og mest behagelige for ørerne, så er det behageligt at have headsettet på længe ad gangen pga. en vellavet konstruktion og lav vægt. Pr-foto
Annonce

Mest læste

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ringkøbing-Skjern

KD’s vælgererklæringer er i hus: - En milepæl på vejen mod Folketinget

Annonce