Annonce
Digitalt

Test: Let og elegant opladning med CHARGEit Dual Dock

CHARGEit Dual Dock gør opladning lidt lettere og noget pænere med en diskret designet base, der kan lade to enheder samtidigt - fx telefoner eller øretelefoner. Pr-foto
Danske SACKit har et godt bud på en elegeant trådløs oplader til din smartphone – eller til et sæt trådløse øretelefoner
Annonce

Jeg har testet flere af danske SACKits elektronikprodukter, hvor især BOOMit og WAKEit gjorde et godt indtryk med en simpel tilgang og smart løsning.

CHARGEit Dual er en trådløs oplader, der kan ligge på bordet og lade to enheder samtidigt – fx to telefoner eller et sæt øretelefoner, som SACKit også kan levere.

Annonce

Let og elegant

CHARGEit Dual Dock kan bruges af alle nyere smartphones eller øvrige enheder, som kan oplades trådløst. Jeg har tidligere testet lillebror, CHARGEit, som ligeledes løser opgaven godt, men der er altså mere value-for-money i Dual Dock-versionen her.

CHARGEit. Pr-foto

Designmæssigt er de to tæt beslægtet. Dual Dock kommer i metalramme men er betrukket med en stofoverflade fra danske Kvadrat, og samme stofoverflade går igen på USB-C ladekablet. I modsætning til CHARGEit kommer Dual Dock i øvrigt med egen adapter, så du kan stikke den direkte i stikkontakten.

Du kan lade alle enheder, som er Qi-aktiverede – fx iPhone 8 og opefter, diverse Android-enheder, Airpods og selvfølgelig SACKits egne øretelefoner ROCKit.

Om testen

Produkterne, vi anmelder i Jysk Fynske Medier, er udlånt af virksomheden bag produktet. Vi tester og anmelder altid objektivt, uden at virksomheden har indflydelse på processen eller den færdige anmeldelse.

Samlet set er CHARGEit Dual Dock en flot og praktisk måde at løse ladebehovet i hjemmet på, og prisen er rimelig.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Skjern

Regionen reagerer: Opretter testcenter i Skjern – men ikke med lyntest og kun én uge

Erhverv

Vestjysk Bank fyrer 75 medarbejdere

Coronavirus

Live: En typisk minkavler får udbetalt over 11 millioner kroner - se tallene her

Sport For abonnenter

Tommy Jepsen har været fodboldtræner i 42 år: - Jeg har da forsøgt at holde pause, men det er aldrig rigtig blevet til noget

Annonce