Annonce
Digitalt

Test: HyperX dropper donglen med CloudX Stinger Core Wireless

HyperX CloudX Stinger Core Wireless er - trods det utroligt lange navn - et no-nonsense gaming headset, der bare gør dét, det skal og fungerer uden problemer. Det forbinder trådløst til de nye Xbox Series X|S-konsoller, uden brug af dongle, har en fornuftig batteritid, intuitiv kontrolknapper og -hjul på selve headsettet og et komfortabelt fit. Pr-foto
HyperX er aktuel med et nyt trådløst headset til Xbox Series X|S, CloudX Stinger Core Wireless, og denne gang helt uden dongle

Da Xbox Series X|S og PlayStation 5 så dagens lys i slutningen af 2020, var det som et jordskælv, der snart efter blev fulgt af en tsunami af headsets og andet udstyr til de nye konsoller.

Når det kommer til Xbox Series, så er det imidlertid ikke så ligetil at gøre headsettene trådløse. Microsoft har dog vist vejen med deres eget fremragende trådløse headset, men mange tredjepart producenter har set sig nødsaget til at sælge en dongle med for at kunne forbinde trådløst til den nyeste konsol fra Microsoft.

Det gjaldt også HyperX, da de lancerede CloudX Flight Wireless tidligere i år, men nu er HyperX aktuel med CloudX Stinger Core Wireless, der – som navnet antyder – er trådløst, og denne gang helt uden dongle.

Annonce

No nonsense gaming

HyperX CloudX Stinger Core Wireless kalder jeg Stinger Core herfra, for navnet er simpelthen for langt og knudret til at gentage. Men hvad Stinger Core mangler i ligetil navngivning, kompenserer headsettet for i funktionalitet og brug.

Stinger Core er et no-nonsense gaming headset, der bare gør det, headsettet skal. Når du tager headsettet i brug, forbinder du let til Xbox Series, som man gør med en ny controller, der tages i brug første gang. Og når det er gjort én gang, er det efterfølgende bare at tænde for headsettet, når det skal bruges, og så er du i gang.

HyperX Stinger Core Wireless ligner det officielle Xbox Wireless-headset i både "størrelse og gørelse", og på prisen er der heller ikke langt mellem de to. Hvilket et man foretrækker, vil være en smagssag, og jeg vil anbefale, at man prøver begge, før man køber. Pr-foto

Stinger Core minder om Flight i udseende og design. Det er således primært udført i sort plastik, prydet med grønne detaljer. Der er kunstlæder med hukommelsesskum underneden på ørerne og ved hovedbunden, og fordi headsettet ikke er for stift, sidder det behageligt uden at trykke. En vægt på bare 275 gram gør også sit for at minimere belastningen. Batteritiden er opgjort til 17 timer, og løber man tør, tager det tre timer at få fuld power på igen. Det er selvfølgelig med USB-C, at man lader headsettet op.

Annonce

Prisbasker

Stinger Core har 40 mm drivere, der giver en god, sprød lyd med en nøjagtig detaljegrad og god rumfølelse. Headsettet er velegnet til skydespil, hvor de retningsbestemte lyde er afgørende, men håndterer også fint tale- eller musik-tunge spil, som RPG og sportsspil. Stinger Core er med andre ord et fint allround-headset, der ikke taber pusten.

Der er en støjreducerende mikrofon på Stinger Core, som aktivt lukker baggrundsstøj ude, men lader din tale komme klart og tydeligt igennem. Så den del fungerer også, som den skal.

Der er op til 20 meters forbindelse på Stinger Core, og jeg har i testen her ikke oplevet nogen udfald.

Om testen og prislinks

Produkterne, vi anmelder i Jysk Fynske Medier, er udlånt af virksomheden bag produktet. Vi tester og anmelder altid objektivt, uden at virksomheden har indflydelse på processen eller den færdige anmeldelse.

Artiklen kan indeholde affiliate links til Jysk Fynske Mediers samarbejdspartner PriceRunner. Når læserne klikker på de links, modtager vi en mindre betaling, men de har ingen betydning for, hvilke tests vi bringer eller vores bedømmelse af produkterne.

Alt i alt er HyperX CloudX Stinger Core Wirelesss til trods for det lange navn en utrolig simpel oplevelse; headsettet fungerer bare, som det skal, uden det store postyr. Det overrasker egentlig ikke, hvis man har prøvet headsets fra HyperX før, så den største overraskelse for mig var prisen på under 1000 kroner.

I skrivende stund kan jeg finde headsettet helt ned til 800 kroner – cirka det samme som det officielle headset. Det er en skarp pris, og de to headset minder da også meget om hinanden. Hvis muligt vil jeg anbefale, at man prøver begge før køb, da det i sidste ende er personlig præference, hvilken af de to man foretrækker.

Annonce
Digitalt

Vinyl anno 2022: Sådan kan du gøre din gamle pladespiller trådløs

Annonce
Digitalt

Test: Elegante højtalere til kontoret får maksimal lyd ud af minimal plads

Annonce
Digitalt

Test: Moto G pakker et lækkert display og imponerende kamera til en konkurrencedygtig pris

Annonce
Skjern

Tyske oversvømmelser chokerede verden: Det kan også ske i Danmark, for vi bygger for tæt på vandet

Navne For abonnenter

Corona kostede hendes fars liv: Nu har Inge skrevet en kogebog sammen med sin mor

Debat

Raunonia: Udsigten over fjorden er en fælles værdi

Ringkøbing

Han går fra 800 til 5000 kvadratmeter: Mr. Beef kan sagtens bruge al pladsen i ny fabrik

Bonnichsen i klumme: Efterretningsvæsenet i Danmark ligger i ruiner

Ringkøbing-Skjern For abonnenter

Spjald blev hjemby for produktion af kjoler og 40 nye arbejdspladser - og andre glimt fra Gamle Dage

Danmark

Søndagens coronatal: Endnu en dag med over 25.000 nye smittede

Ringkøbing

Fra rengøringsmedarbejder til kurbadschef: 24-årig rumæner har gjort lynkarriere på Hotel Fjordgården

Løvkvist om formandsdebat i DF: Messerschmidt skal tirres, indtil han forløber sig

Ringkøbing Håndbold

Fra Okinawa til Vestjylland: Japansk træner i praktik i Ringkøbing Håndbold

Ringkøbing-Skjern For abonnenter

Stigende elpriser tvinger sommerhusbureau til nytænkning: Lejerne må betale, hvad strømmen reelt koster

Sport

Gidsel bliver på hotellet under træning efter slag i maven

Annonce