Annonce
Digitalt

Test: Elite Atlas Aero giver dig fordel med supermenneskelig hørelse

Dupreeh fra Counter Strike-holdet Astralis er én af flere professionelle e-gamere, der hælder til Turtle Beach. Med det nye Elite Atlas Aero kan man få nogle funktioner, som før var forbeholdt dyrere headset. Pr-foto
Elite Atlas Aero byder på flere fordele, som før var forbeholdt dyrere headsets fra Turtle Beach

Turtle Beach er synonym for gaming headsets til seriøse gamere, og vi har tidligere kastet roser efter Elite Pro 2, der fortsat er det bedste gaming headset, vi har testet til konsol.

Men mens Elite Pro 2 koster godt 2200 kr., kan det nyligt lancerede Elite Atlas Aero købes for 1200 kr., og det trækker på mange af de samme forcer, som gør topmodellen så attraktiv.

Annonce

Om testen

Produkterne, vi anmelder i Jysk Fynske Medier, er udlånt af virksomheden bag produktet. Vi tester og anmelder altid objektivt, uden at virksomheden har indflydelse på processen eller den færdige anmeldelse.

Få fordele

Turtle Beach er stolte over deres såkaldte supermenneskelige hørelse, som man kan slå til via den medfølgende software. Når den er aktiveret, kan man skrue op for fx fodskridt, så man lettere kan finde modstanderne, når man spiller online. Det er muligt at indstille et utal af parametre via den medfølgende software, og det er ikke bare tom snak fra Turtle Beach; det er en klar fordel, når du fx spiller Modern Warfare, at du kan høre, når en modstander kommer løbende eller med stor nøjagtighed afgøre, hvor der bliver skudt fra.

Elite Atlas Aero kan kun bruge forstærker-indstillingerne, hvis du bruger headsettet på din pc – hvor du desuden kan bruge headsettet trådløst. Elite Pro 2 kan via den medfølgende forstærker og app bruge de funktioner på Xbox One eller PS4, derfor den dyrere pris.

Komfort og lyd

Elite Altas Aero kan dog tilsluttet en hvilken som helst konsol via jackstick, og selvom det så ikke er muligt at fintune indstillingerne som på pc, er det fortsat meget habil lyd. Jeg får fortsat fordel, når jeg spiller Modern Warfare, og selvom det ikke er formålet, klarer Elite Atlas Aero også film, tv og musik fornemt.

Headsettet er ret stort, ikke mindst på ørerne, men det sidder godt også ved længere tids spil, og det lukker det meste baggrundsstøj ude – og lydene fra spillet inde.

Elite Atlas Aeros har en vejledende pris til 1200 kr., og til den pris har jeg ikke kunnet finde et bedre lydende gaming headset – lægger man dertil den gode komfort, muligheden for trådløs gaming og fordelen ved ”supermenneskelig hørelse”, er Elite Atlas Aero et godt køb.

Pris og tilgængelighed: Elite Atlas Aero kan købes online og i butikker til en vejledende pris på 1200 kr., er set til 799 kr.

Atlas Aero er stort, som headsettene fra Turtle Beach typisk er, men det sidder virkelig godt - også under længere tids brug. Pr-foto
Mikrofonen er aftagelig, og det er muligt at slutte headsettet til via et jackstick, hvis det skal bruges til konsol. Så får man dog ikke glæde af de mange funktioner, der er i pc-softwaren. Pr-foto
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Jeg kommer snart på besøg: Vi er nødt til at hjælpe hinanden

Læserbrev: Jeg er beæret over, at de lokale håndværksvirksomheder har sagt ja til, at jeg skal stå i spidsen for Dansk Byggeri Midt- og Vestjylland. Der venter mange opgaver forude. Vi skal fortsætte med at prioritere erhvervsvenligheden i vores lokale kommuner, og vi skal fortsætte det lange seje træk med allerede i folkeskolen at vise eleverne de mange muligheder, en erhvervsuddannelse giver. Ringkøbing, Struer, Skive og Holstebro gør en stor indsats i det partnerskab, kommunerne har med Dansk Byggeri. Jeg håber, at også Lemvig, Viborg, Herning og Ikast-Brande vil støtte op om den dagsorden og indgå en partnerskabsaftale med os. Hvis vores lokale virksomheder også i fremtiden skal kunne finde deres medarbejdere i nærområdet, er vi nødt til at hjælpe hinanden. Både nu og i fremtiden vil den grønne dagsorden også komme til at påvirke alt fra vores hjem til vores arbejdspladser, og her spiller vores lokale bygge- og anlægsvirksomheder en stor rolle. Der skal bygges mere bæredygtigt, der skal energirenoveres, så vi bruger så lidt energi som muligt, og både maskiner og byggematerialer skal have mindst mulig CO2-udledning. Jeg håber, at kommunerne vil tage de første skridt og være med til at sætte skub i den grønne udvikling i Midt- og Vestjylland. Og politikerne på Christiansborg skal sørge for de rigtige rammer, der gør det muligt og attraktivt for både kommuner og private at følge den grønne sti. Jeg glæder mig til at komme rundt i Midt- og Vestjylland og møde både borgmestre, kommunaldirektører, embedsmænd lærere, elever og virksomheder. Jeg ser frem til, at vi både lytter til hinanden og hjælper hinanden med at sikre, at vores lokalområde også i fremtiden vil være attraktivt for både virksomheder og borgere.

Annonce