Annonce
Digitalt

Test: De bedste er blevet endnu bedre: MW07 Plus er luksuslyd i flot indpakning

Master & Dynamic har med MW07 Plus igen hævet barren for, hvad vi kan forvente af et sæt true wireless øretelefoner. De lyder fremragende, har imponerende funktioner som ANC, transparent lytning, bluetooth 5.0 og hele 40 timers batteri, og designmæssigt er de i en klasse for sig. Pr-foto
Master & Dynamic rykkede med MW07 barren for, hvad du kan forvente af et sæt true wireless-øretelefoner. Nu hæver de barren med MW07 Plus.

Master & Dynamic har på kort tid cementeret sig som førende, når det kommer til kompromisløs lyd og design. MW07 har siden lanceringen været blandt de allerbedste true wireless-øretelefoner på markedet, og nu er MW07 Plus landet, og vi har set nærmere på, om de bedste kan blive bedre.

Annonce

Om testen

Produkterne, vi anmelder i Jysk Fynske Medier, er udlånt af virksomheden bag produktet. Vi tester og anmelder altid objektivt, uden at virksomheden har indflydelse på processen eller den færdige anmeldelse.

Ligner sig selv

MW07 Plus ligner sin forgænger. De kommer i en minimalistisk indpakning, der rummer en elegant opbevaringsæske i rustfrit stål, øretelefoner, der er håndlavet i acetat og den sorte stofpose, der har den utaknemmelige opgave at prøve at beskytte den blankpolerede stålæske. Og så er der selvfølgelig udskiftelige silikonedutter og kabler.

MW07 er nogle af de flotteste øretelefoner på markedet, synes jeg, og Plus-modellen ændrer ikke på dette. Der er dog også kommet en billigere Go-model, som ikke helt oser af elegance på samme måde.

Den rustfri stålæske ligner sig selv, men den har fået opgraderinger. Det første, man bemærker, er, at hængslerne virker mere solide, så låget nu kan holde sig selv oppe. Det er en detalje, som jeg ikke savnede, men er fin at have. Vigtigere er dog, at den nu rummer hele 30 timers ekstra batteri, så MW07 Plus i alt kan spille imponerende 40 timer – 10 timer pr. opladning. Er de tomme, kan de lades helt op på 40 minutter, men på bare et kvarter kan de få strøm nok til 5 timers brug. Imponerende.

Lyder stadig godt

MW07 Plus har på papiret de samme 10 mm berylium-drivere, der giver MW07 så fremragende lyd. Jeg var spændt på, om tilføjelsen af aktiv støjreduktion og transparent lytning ville gå ud over lyden. Det er ikke tilfældet.

MW07 Plus er nogle af de bedste true wireless på markedet netop nu, kun Sony WF-1000XM3 kommer op på siden af deres lyd, men mens sidstnævnte er grimme og sidder dårligt (sorry, det er de, og det gør de), er MW07 Plus i helt modsatte grøft.

Betjeningen på MW07 Plus er den samme som ved forgængerne. Mens andre eksperimenterer med trykfølsomme øredutter, holder Master & Dynamic fast i de tre knapper, hhv. to på venstre og én på højre. De to på venstre styrer lyd op og ned som før, og nu også transparent lytning og aktiv støjreduktion. Den højre knap er afspil/opkald/pause, næste/forrige nummer og stemmestyring. Det er meget nemt at finde de rette knapper og styre MW07 Plus, og modsat den første generation af trykfølsomme øredutter sker der her ikke nogen fejl i navigationen.

Æsken i rustfrit stål, som oplader via USB-C, ligner sig selv, men den rummer nu tre ekstra opladninger af 10 timer hver, så der i alt er 40 timers brug på farten. Hængslerne er blevet stærkere, så låget kan stå selv, men den er stadig lige så øm over for ridser som ved MW07. Pr-foto

Toppen af poppen

MW07 Plus overtager for mig førstepladsen blandt true wireless øretelefoner fra MW07. Sony WF-1000XM3 matcher dem på lyd og funktionalitet, men diskvalificerer sig selv på dårlig fit, grimt design og den kæmpe opbevaringsæske.

MW07 Plus koster lige som forgængeren 299 euro, cirka 2200 kr., og hvis du er ligeglad med aktiv støjreduktion, transparent lytning og den øgede batteritid, så er de originale MW07 blevet sænket i pris til 249 euro., hvilket gør dem til nogle af de bedste på markedet lige nu – også til prisen.

MW07 Plus kan købes online hos Master & Dynamic. Vejledende pris er 299 euro.

Forgængeren MW07 er sat ned i pris med lanceringen af MW07 Plus, og det gør MW07 til et meget attraktivt køb til ca. 1800 kr. danske. MW07 Plus koster ca. 2200 kr. Pr-foto
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Forskelsbehandling: For regeringen er staten vigtigere end børnene

Læserbrev: Regeringen har sammen med støttepartierne vedtaget, at der nu endelig skal sendes penge ud til de trængte børneinstitutioner. Det er også på tide, at vores børn og pædagoger får bedre vilkår. Dog sniger sig en forskelsbehandling ind, som gør det tydeligt for mig, at regeringen og “børnenes statsminister” er mere statens minister end børnenes. Pengene går kun til de offentlige institutioner. Så er du forældre til et barn og har valgt en anden pasning en statens - det kan være, fordi du vil have mindre digitalisering, en særlig kost eller et bestemt værdigrundlag - ja så er dine børn ikke ligeså vigtige for regeringen som dem i offentlig pasning. Regeringen vil med sit forslag sikre, at den statslige opdragelse i den offentlige pasning bliver bedre. Det er altså vigtigere for regeringen at sikre statens opdragelse af børnene end det er at sikre forældrenes frie valg. Nogle vil mene, at forældre selv kan betale for at vælge staten fra. Det gør de også. For mig er det vigtige barnet. Som skattebetaler vil jeg gerne, at skattekronerne går lige til alle børn - uanset hvor de er passet. Det handler om at sikre lige mulighed for alle forældre og alle børn. Det er frihed og børnevelfærd. At favoriserer offentlige institutioner er for mig et tydeligt tegn på en regering, der har mere fokus på staten end på barnet.

Ringkøbing-Skjern For abonnenter

Se listen - så mange er indskrevet på kommunens skoler: Flere folkeskoler med færre end 10 elever i 0. klasse

Annonce