Annonce
Ringkøbing

Teater for de mindste: Anna vil vide, hvad der sker, når man dør

Forestillingen 'Anima' handler om pigen Anna, der bliver ramt af sorg, da hendes hund dør. Foto: Meridiano Teatret
Annonce

Ringkøbing: Børn i alderen fire til 11 år er målgruppen, når Teatret OM i Ringkøbing fredag 19. september om eftermiddagen byder på gæsteforestillingen 'Anima.'

Forestillingen handler om Anna, der er bedrøvet, da hendes hund, Torden, er død. Anna vil vide, hvad der sker, når man dør. Bedstefar tror nok, at sjælen flyver op i himlen - men han er ikke helt sikker.

Så barnebarnet beslutter sig for at finde ud af, hvor Tordens sjæl er taget hen. Anna begiver sig ud på en rejse, der fører hende vidt omkring i rum, tid og dimensioner - og som til sidst bringer hende hjem igen til nye begivenheder og venskaber.

I en pressemeddelelse fortælles det, at forestillingen 'Anima' nænsomt og poetisk tager et emne op, som mennesker i alle aldre til alle tider har haft svært ved at forstå og forholde sig til.

Annonce

De gamle på heden

To dage forinden - onsdag 17. september - er Teatret OM vært ved et gratis, musikalsk foredrag med titlen 'De gamle på heden – sådan levede de, sådan sang de.'

Denne forestilling handler om Evald Tang Kristensen og de sange og historier han fandt hos hedens gamle folk.

Evald Tang Kristensen besøgte folk på den jyske hede i 1800-tallet og i begyndelsen af 1900-tallet og fandt et væld af sange, melodier og historier. Denne kulturarv har sangeren og fortælleren Tippe Molsted taget til sit hjerte.

Oplært af gamle spillemænd, sangere og fortællere fra Vestjylland giver hun denne kulturarv sit eget kunstneriske udtryk, der på samme tid er ældgammelt og nutidigt.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Aktivist snød sig ind til corona-pressemøde: - Journalisterne er bare mikrofonholdere - de stiller jo ingen kritiske spørgsmål

CORONAVIRUS

Live: Corona-virus gik nærmest amok på Aarhus-bar - antallet af smittede er nu oppe på 25  

Annonce