Annonce
Kultur

Tarm tog forskud på Danmark Dejligst-glæder

I Tarm mødtes man fredag under Kulturtagene for at stifte bekendtskab med Danmarks Dejligst-programmet. Privatfoto.
Omkring 100 var mødt op til en fyraftensøl under Per Arnoldis kulturtage, da programmet for folke- og byfest blev præsenteret.
Annonce

TARM: Det var lidt forårskøligt, men det forhindrede nu ikke børn og voksne i at møde op, da programmet for Danmarks Dejligst-festivalen blev præsenteret under Per Arnoldis kulturtage.

Folke- og byfesten finder sted i Hvide Sande lørdag den 25. maj, men offentliggørelsen af årets program for den gratis familiefest foregik i Tarm, der lægger by til næste års festival; denne finder sted den 22. august 2020 på markedspladsen langs åen.

Fyraftensfesten i Tarm var arrangeret i samarbejde med Tarm Udviklingsforum, og musiker Henrik Volf sørgede det musikalske lydspor, mens de voksne hyggede sig sammen med en fyraftensøl, og ungerne indtog hoppepuden.

Over 100 personer anslås at være mødt op.

Højdepunktet var selvfølgelig præsentationen af Danmarks Dejligst-programmet, der lige som sidste år i Bundsbæk Mølle byder på noget for enhver smag.

Det er andet år, Danmarks Dejligst i Naturens Rige holdes, og sidste år var 1500 mennesker fra hele kommunen mødt op.

Annonce

Musik og foreninger

I Hvide Sande foregår begivenhederne på flere scener.

På store scene på festivalpladsen kan man således - efter åbningstalen klokken 14.00 - i raskt gempe oplever HVAK Springerne, rockbandet Artful Candid, Vokal Vest, Ringkøbing Garden, sangeren og sangskriveren Karen Kougsgaard, sangeren Tamra Rosanes, rapperen Jokeren og pop-duoen Back to Back.

I VIF-loungen i SportsfiskerCenteret - VIF står for Very Important Frivillige! - kan man i løbet af dagen møde nogle af kommunens mange frivillige og flere byrådspolitikere, råd og samvirker.

I foreningsområdet kan man møde mere end 30 forskellige foreninger fra alle hjørner af kommunen.

Og på Lille Scene ved SportsfiskerCenteret kan man møde musikskolens talentbands, Karen Kousgaard endnu engang og Daniel Munk & "40 i skyggen".

Kan man slet ikke få nok, slutter dagen af med After Party fra klokken 22 til klokken to om natten med lokale bands, åben mikrofon og - ikke mindst - fadøl fra Hvide Sande Bryghus.

Dagen skabes i samarbejde med et hold frivillige, der som tak for hjælpen med praktiske opgaver op dagen efterfølgende modtager en del af overskuddet til deres respektive foreninger.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce