Annonce
Tarm

Tarm Skole skal til DM i skolehåndbold

Tarm: Da Tarm Skoles piger vandt kredsmesterskabet i skolehåndbold for 8. klasser, gav det billet til danmarksmesterskabet, hvor eleverne skal dyste mod skoler fra hele landet.

Kampen om DM-guldet foregår 28.-30. januar i Sønderborg, hvor 14 drengehold og 12 pigehold fra skoler i hele landet deltager.

Eleverne dyster om guld, sølv og bronze til DM i Skolehåndbold, men stævnet er også en god lejlighed til at arbejde med en række faglige mål for idrætsfaget.

- Eleverne får i en kampsituation som ved et DM oplevelsen af at kunne gå i dybden med håndboldens mange facetter og yde deres bedste. Vi oplever, at stævnet giver eleverne mod på mere, siger stævnekoordinator fra Dansk Skoleidræt, Christian Pedersen, i en pressemeddelelse.

Det, at deltage på et hold, kræver evnen til at kunne indgå i og have medansvar for et fællesskab, hvor hver eneste spiller har en uundværlig rolle.

Fairplay har altid været et vigtigt element ved DM-stævnerne, og derfor uddeles der også Fair Play-pokaler ved stævnet.

Annonce

DM i Skolehåndbold

DM i Skolehåndbold arrangeres af Dansk Skoleidræt og tilbydes elever på 8. klasse-trin hvert år.

Der afvikles indledningsvist stævner i Dansk Skoleidræts 15 kredsforeninger. Vinderne går videre til DM-finalestævnet.

Et hold består af elever, der går på samme årgang. Holdet må maksimalt sammen-sættes af elever fra tre klasser på årgangen. Skoler med én eller to klasser på årgangen kan dog sammensætte hold med elever fra en klasse på årgangen under.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Hvide Sande For abonnenter

Ildkampe i Afghanistan hører fortiden til: Far har lagt sine våben

Annonce