Annonce
Tarm

Tarm: Keld og Helda Heick på Mejeriets plakat

Blandt navnene på listen over programmet for 2020 på Mejeriet i Tarm er Keld og Hilda Heick. Arkivfoto: Michael Bager
Annonce

Tarm: For nylig blev hovednavnet i Mejeriet i 2020 – Allan Olsen solo 30. oktober – offentliggjort og billetterne sat til salg.

Halvandet døgn senere var der udsolgt.

Men mejeriet har også andre kendte navne på plakaten næste år som Keld og Hilda, Erik Grip og Kristian Lilholt Trio.

Dertil kommer "The Grandfætters" i slutningen januar, en "yngre udgave" af Tørfisk. Et arrangement Mejeriet laver i samarbejde med spillestedet Generator.

Ronnie Flyvbjerg Olesen, kendt som pianist for Birthe Kjær og fra Mariehaven, kommer på besøg for at spille og fortælle om sin musikalske karriere.

Gary Snider med flere giver deres udgave af Leonard Cohens sange, mens Flemming Lauritsen fra Videbæk med band vil levere sange fra skrivebordsskuffen.

Hvert år har Mejeriet en koncert med et band, hvor et af medlemmerne er vokset op på egnen. I 2020 bliver det Mathias Bøttern, der kommer med sit band Apricity Quartet.

Koncertrækken afsluttes med et gensyn med Kristian Klarvand fra Vejle. På programmet er også foredrag med Ghita Nørby akkompagneret af Lars Hannibal, og Jytte Abildstrøm, som der fortæller om 50 års teaterliv.

Der kan købes et begrænset antal årskort med adgang til ni koncerter (undtaget Allan Olsen, red.) via Mejeriets hjemmeside.

Mejeriet forventer også at gentage fællessangsaftnerne med Lise og Jørn Esbjerg næste år.

Når det store ombygnings- og renoveringsprojekt er afsluttet i begyndelsen af 2020, vil der blive inviteret til indvielse.

Annonce
Annonce
Ringkøbing-Skjern

Corona-mistanke: Faster/Hanning har fået en spiller testet for corona, og da svaret ikke var kommet, blev deres kamp i serie 3 udsat

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Ny aftale om genåbningen på plads: Forsamlingsforbud opretholdes, og baråbningstider udvides i fase 4  

Annonce