Annonce
Sport

Tarm IF fik sæsonens første sejr i serie 3

Endelig var der noget at juble over i Tarm IF. Her fejrer spillerne sejren i serie 3 pulje 33 over Lem Boldklub. Privatfoto

Fodbold: For første gang i denne sæson lød sejrssangen flere gange i Tarm IFs omklædningsrum torsdag aften, hvor Tarm IF fik sæsonens første sejr i serie 3 pulje 33, da de hjemme slog Lem Boldklub 2-1. Det var en kærkommen revanche for Tarm, der i sæsonpremieren tabte hele 7-0 mod Lem.

Lem kom ellers foran i det første minut på en god omstilling, hvor Anders Møller Schmidt fik scoret til 1-0.

- Vi skulle lige i gang, men langsomt fik vi et klart overtag. Indstillingen var god, og spillerne fandt hinanden bedre og bedre, fortalte træner Jonas Jensen.

Efter en halv time udlignede en meget velspillende Jesper Skak på en god stikning fra Brian Kristensen. Det var også Jesper Skak, der scorede til 2-1. Det var på hovedstød 20 minutter før tid på indlæg fra André Behrle. Kort før tid brændte André Behrle straffespark, som Lems målmand Kevin Salvatore Bjerg Cuordileone reddede.

- Vi sad på den kamp, og det var fuldt fortjent, vi vandt, fortalte Jonas Jensen.

Resultatet betyder, Lem og Tarm deler sidstepladsen med fire point.

Håndbold: Skjern Håndbold havde hele tre spillere med på Divisionsforeningen Håndbolds rundens hold efter sjette runde i slutspillet. De tre er målmand Emil Nielsen, venstre fløj Bjarke Christensen og venstre back Thomas Mogensen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Skjern Håndbold

Skjern sejrede sikkert mod oprykkerne - men de kunne have vundet større

Leder For abonnenter

For lidt og for meget: Pas på vores unge mennesker

Bare kom i gang! Tag dig sammen! Jeg har da aldrig taget skade af... Men på den anden side: Skal jeg ikke lige gøre det for dig? Pas nu godt på dig selv - og husk, at du altid kan spørge mig om hjælp. Det er da også alt for hårdt for dig, at ... For lidt og for meget fordærver som bekendt alt. Det gælder også for de unges fritidsarbejde. Fire rektorer på uddannelsesinstitutioner i Ringkøbing-Skjern har her i avisen hejst et advarende flag: De og deres lærere oplever, at mange unge arbejder alt for meget. Eleverne bliver trætte og deprimerede, når kalenderen byder på skoledage fra 8 til 15, efterfulgt af arbejde fra 16 til 22. Læg dertil, at der gerne skulle være tid til også at lave sine lektier - så hænger døgnet ikke ret godt sammen længere. På Facebook var nogle af kommentatorerne til rektorernes opråb ude med en opfordring til de unge om bare at tage sig sammen. Beskyldninger om curling og klassikeren 'i min tid ...' blev trukket af stalden - for set i bakspejlet har man selvsagt altid oplevet det, der var meget værre. Men er det curling at opfordre forældre og arbejdsgivere til ikke at presse de unge til for mange og for lange vagter? Jeg synes det ikke. Lige så godt, det er, at de unge i Ringkøbing-Skjern Kommune er blandt landets mest arbejdsomme, når det gælder fritidsjob ved siden af skolen - lige så skidt vil det være for både vores samfund og for de unge selv, hvis de knokler på i en grad, så de glemmer at gøre nok ved den uddannelse, som trods alt er deres hovedbeskæftigelse. Det er vigtigt og rigtigt, at vores børn og unge lærer, at ansvarlighed og arbejdsomhed betaler sig. Fritidsjob baner vejen for uddannelse og 'rigtige' voksenjob. Men for lidt og for meget fordærver alt - så kære forældre: Hold lige lidt snor i, at der er en fornuftig balance mellem skole og fritid. Kære virksomheder: Find fleksible løsninger for jeres unge ansatte, så de både kan passe jobbet og skolen. Og kære, kloge Facebook-kommentatorer: Hvis man pudser sine generationsbriller og kigger rigtig godt efter, er nutidens ungdom måske ikke så meget værre og mere forkælede, end vi selv var ...

Annonce