Annonce
Sport

Tarm/Foersum GF lukker dameafdelingen

Sofie Høi er sammen med andre spillere flyttet væk for at læse, og det betyder, Tarm/Foersum GF nu har valgt at trække klubbens hold i 3. division damer og i U18 piger, så nu er der ingen dameafdeling tilbage. Arkivfoto: Jørgen Kirk

Med kun otte spillere og ingen målmand har Tarm/Foersum GF valgt at trække både dameholdet i 3. division og U18-holdet, så dameafdelingen er nedlagt.

3. division: For godt to år siden sluttede Tarm/Foersum GF på en nedrykningsplads i 1. division damer efter tre sæsoner i det fine selskab i landets næstbedste række.

Nu er der ingen dameafdeling tilbage i klubben.

- Det er træls, og det er meget trist. Men der kommer altså et tidspunkt, hvor det hele ikke nytter noget længere. Det tidspunkt er desværre kommet til os, fortæller Bente Nielsen fra Tarm/Foersum GF.

For år tilbage blomstrede ungdomsafdelingen også. Med Ronni Boy som træner vandt Tarm/Foersum GF det danske mesterskab. Nu er der heller ikke et U18-hold længere. Der er et hold U16 piger. Det er alt. På herresiden er der seniorhold og et hold U18.

Inden denne sæson flyttede nøglespillere som Sofie Høi og Kamilla Dahl til Odense. Andre seniorspillere stoppede, og det samme var tilfældet for flere af de spillere, der kunne have spillet U18.

- Til sidst var der ganske enkelt ikke spillere nok. Vi forsøgte at samle spillere nok til et hold i 3. division med de to seniorspillere, der var tilbage, og så skulle resten være U18. Men der var otte i alt, og der var ingen målvogter. Det var ikke sjovt for nogen længere. Vi havde håbet på tilgang af nogle af de spillere, der spillede U18 i Skjern. Men som tiden gik, og der blev usikkerhed om vores fremtid, så valgte de spillere anderledes hen over sommerpausen, fortæller Bente Nielsen.

Seniorholdet skulle igen trænes af Jan Djurhus fra Esbjerg, mens U18 skulle trænes af Simon Pedersen fra Snejbjerg. Nu stå de to uden trænerjob.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce