Annonce
Tarm

Tarm Elværk og Tarm Varmeværk samler medarbejderne

På parkeringspladsen ved Skolegade 23 er man ved at sætte 2 el-ladestandere op, som kommer i drift i oktober måned. En hurtiglader med 75 kilowatt og 1 lidt langsommere med 22 kilowatt. Pressebillede
11 medarbejdere samles i renoveret bygning ved det gamle elværk i Tarm.

Tarm: Tarm Elværk og Tarm Varmeværk, der sørger for, at borgerne i Tarm har elektricitet i huset og varme radiatorer, har samlet de 11 ansatte i én bygning. Det er det gamle elværk på Skolegade 23, der er blevet ombygget til ny toetagers administrationsbygning med værksted og garageanlæg.

Den historiske ejendom er opført i 1934 og har alle dage fungeret som byens elværk. Moderniseringen er sket med respekt for bygningen. Således er en del af de originale detaljer bevaret. Udenfor er der gjort plads til både lager og garage til de to værker. Dertil kommer to moderne ladestandere til elbiler.

- Vi har en smuk, historisk bygning, men også en bygning, der er moderniseret og tilpasset specielt til os gennem et større arbejde det seneste år. Vi er glade for, at vi kan samle alle medarbejdere i én fælles administrationsbygning, fortæller formand i elværket, Bent Østergård.

Annonce


Vi har en smuk, historisk bygning, men også en bygning, der er moderniseret og tilpasset specielt til os gennem et større arbejde det seneste år.

Bent Østergård, formand, Tarm Elværk


Ombygningen af garagebygningen og administrationsbygningen har kostet 7,9 mio. kr.

Udover arbejdet med at samle medarbejderne, så er Tarm Varmeværk også i gang med at installere et nyt varmepumpeanlæg på Tværvej 3 i Tarm. Varmepumpeanlægget er en del af en større strategi, der fortsat skal sikre en fast lav varmepris til varmeværkets ca. 2.000 fjernvarmekunder i Tarm og Ådum.

Og det bliver grøn varme, da varmepumpeanlægget kombineres med varmeværkets eksisterende flis- og solvarmeanlæg. Det er et stort projekt til en værdi af 18 mio. kr. der forventes at stå færdigt til oktober i år.

Der var planlagt indvielse i denne måned, men på grund af COVID-19 er indvielsen udskudt til 7. maj 2021.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Ringkøbing-Skjern

Torsdagens coronatal: Indleder Kristi himmelfartsferien med meget få nye smittede

Annonce